Skocz do zawartości

[rower]KTM Tuxon za 1800zl

michal85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszytkich urzytkownikow forum.

To moj pierwszy wpis i mam pytanko ktore pada bardzo czesto ale akurat nie moge znalesc info o rowerze nad ktorym sie zastanawiam czy kupic.

Chodzi mi o Ktm Tuxon,w slepie zapropnowal mi sprzedawca za 1800zl i nie wiem czy sie zdecydowac czy nie.

Mam 2000zl na moj rower ktory bedzie mi sluzyl do jazdy do pracy i w weekendy wypady do lasu,wsumie teren mysle ze nie za trudny(ale na poczatek pewnie bedzie ciezko).za mala doplata zaproponowal mi wymiane V-brakow na tarcze razem z obreczami.co myslicie o tym zakupie?

Napisano

no wlasnie rabat wsumie bez rewelacji ale chcialem kupic rower w sklepie i moze dlatego.ale za plusy biore to ze w sklepie tez mam serwis a jestem poczatkujacy.myslalem nad krossem ale czytalem ze rama slabsza a wsumie to serce roweru.jestem z lodzi i w tych sklepach co znam to albo nie bylo krossow albo jest sprzet zimowy teraz.

Napisano

Pogadaj może w tej cenie dorzuci ci gratisy np. kask, licznik, lampki tak żeby gratisy były na około 300 stówki. Pod warunkiem że naskrobiesz 2.5 tysia.

Napisano

nie chca zejsc z ceny bo mowia ze to stara cena katalogowa a ponizej tej ceny nie moga zejsc a z gratisow to byl licznik.nie jestem przygotowany na 2500zl,znajac mojego pecha jak by mi sie udalo uskrobac(to pewnie troche by potrwalo)to bedzie juz nowa cena katalogowa czyli 2799 a na to juz sobie nie moge pozwolic.chyba ze moze jakas inna opcja?

Napisano

dzwonilem do Piasta.model z 2011r juz nie maja a z 2012 jeszcze nie maja ale czytalem ze to spora hurtownia i mam taki zamiar zeby sie tam wybrac i zobaczyc ale wczesniej pojde jeszcze do tego sklepu(juz z kasa w kieszeni) moze cos jednak uda sie urwac bo czas goni wejda nowe ceny i bedzie po zabawie

a jak by mi sie nie udalo nic urwac to mozecie mi cos doradzic z krossa?

Napisano

LEVEL A6 V-BRAKE 2009 - Sklep rowerowy internetowy i stacjonarny rowerek jak za tą cenę super. To nic że to rocznik 2009. sporo ludzi na tym forum ma tą brykę poczytaj- opinie są ok. Sam do niedawna posiadałem podobny tylko z 2008- najlepszy model krosa level a6 (stosunek cena komponenty) Za tą kasę nie dostaniesz lepszego sprzętu. Tylko nie piszą jakie mają rozmiary.

Albo DURANGO 2 2011 - Sklep rowerowy internetowy i stacjonarny

Nie masz strasznie daleko bo to warszawka.

Sorki ten kros to 16.Nie dopatrzyłem.

Napisano

jednak moj wybor padl na Ktm :laugh: lepsza rama a osprzet moze w przyszlosci wymienie na lepszy jak sie wkrece w xc.a i licznik mi dolozyl i korbe wymienia na lepsza.

dzieki za pomoc!pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...