Bartelemi27 Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Witam. Chcialbym sie dowiedziec ile by kosztowalo Zlozenie ostrego kola do trikow. Posiadam ostre (szose) i do tego czasu mi wystarczalo. Teraz mam ochote troszke wiecej poszalec. Od jakiej kwoty mozna zaczac myslec o takim rowerze? Pozdrawiam
brkzzz Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Masz Bikepark pod nosem, przejdź się tam i spytaj o np. frameset Csepela.
Hablababla15 Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Podobno strasznie ten frameset ciężki i kiepskiej jakości stal . Jeszcze niedawno mi go odradzano na tym forum
Bartelemi27 Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Napisano 24 Stycznia 2012 Jakieś propozycje na fajny, tańszy sprzęt? Sprzet glownie do trikow. Rower do zwyklej jazdy juz posiadam.
Hablababla15 Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Określ jaki rozmiar i co myślisz mówiąc tańszy ? Chce składać cały rower , podaj swój wzrost i cenę .
brkzzz Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Podobno strasznie ten frameset ciężki i kiepskiej jakości stal . Jeszcze niedawno mi go odradzano na tym forum Wydaje mi się, że odradzano Ci Csepela jako uniwersalną ramę do ostrego. Ramy do tricków za te pieniądze raczej nie znajdzie się lepszej.
Bartelemi27 Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Napisano 25 Stycznia 2012 182cm jesli dalo by rade to do 1500zl
brkzzz Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Do 1500zł możesz spokojnie polować na gotowego (używanego lub wyprzedażowego) NS Analoga.
sexandpedal Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 Jeśli ma to być strikto rower do sztuczek to warto zainwestować w dobre części takie jak do BMX'ow. Ponieważ części szosowe pękają i się wyginają. Warto od razu kupić korbę na wielowpustem i do tego jakiś dobry blat, sztyca najlepiej żeby była wykonana z jednego kawała aluminium, jeżeli będzie to nowa rama typu: Ns to od razu do tego dochodzą nowe stery zintegrowane do których można w zależności od potrzeby dobrać wiele wyczynowych mostków na 1 i 1/8wszystkie te części niestety są drogie ale działają i można je katować. Co do ramy to polecam voluma z racji tego iż ma dożywotnią gwarancje. www.sexandpedal.com
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.