JaniszMTB Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witajcie! Ostatnio mój znajomy rozgląda się za amorkiem o skoku 80 mm do 500zł. Waży 92 kg i śmiga po szutrach i laskach oraz sporo asfaltu, czasami długie wyjazdy. Zastanawia mnie czy nie da się nowego raidona zredukować ze 100 do 80mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybka33 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jeżeli się nie boisz używanego, to na allegro możesz coś za tą cenę znaleźć-coś lepszego niż Raidon. W chwili obecnej rzuciła mi się w oczy licytacja Manitou R7 80mm skoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dzisiaj na Allegro widziałem Marsa, wyglądał całkiem ładnie i na 90% miał skok 80mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 JaniszMTB Można jeszcze polecić Epicon'a, który też ma wew. regulację skoku od 80 do 140 tak jak Raidon. Wystarczy wyciągnąć/dołożyć podkładki w komorze powietrznej. No, ale jak znajdziesz coś wyższej klasy niż Epicon za tą cenę to bierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Czyli raidon można zredukować do 80mm? O tym marsie krążą opinie że jest wiotki więc pod ponad 90 kg może trochę dziwnie się zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiroE2 Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tak, Mars jest wiotki przy 90kg jak na dzisiejsze standardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.