gambler88 Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Witajcie, Napęd skacze mi na ostatnim, 21-m biegu, reszta działa idealnie. Przerzutka tylna nówka, wyrgulowana perfekt, to samo kaseta (7-rzędowa). Jest to bardzo denerwujący mankament, przez taki uskk napędu mało nie wpadłem ostatnio pod tramwaj:/ Co to może być, może korba do wymiany?
lyndowss Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Zużyta najmniejsza koronka kasety, bo innej opcji nie widzę. Pokręć śrubą H, może jednak przerzutka nie jest dobrze wyregulowana.
bartkos Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Obstawiam albo najmniejszy tryb albo zużyty łańcuch.
vitesse Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 sprawdz łancuch przyrzadem a jak nie masz to zmierz na necie masz info jak, jesli zurzyty odrazu kup nowy lancuch moze jeszcze uratujesz kasete, na poczatku pewnie lancuch bedzie Ci skakal, ale z czasem Ci sie ulozy
kapsell Napisano 27 Stycznia 2012 Napisano 27 Stycznia 2012 Ja obstawiam jednak zle wyregulownana przezutke.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.