rafalek940 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam serdecznie Poszukuje osób które trenują do sezonu i mają ochotę w okresie 1-7 moze do10 Luty potrenować ze mną w górach. Ja wybrałem noclegi tu http://www.tyniok.beskidy.pl/pl/?cennik-oferta,9 planowane treningi codzienne: - rower tlen 3-4-5 godzin badz - narty biegowe czy tez bieganie i marsz po górach Zapraszam wszystkich którzy trenują i tych którzy maja zamiar, liczy się głownie trening ale tez świetna atmosfera ! Chciałbym to zrobić oficjalnie ale jestem za młody na takie organizacje, chętnie jednak pomogę w treningach itp.. Wszystkich zainteresowany zapraszam na priv gg 11740769 e mail merida.boplight@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Zapraszam ferie juz niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.