Skocz do zawartości

[Głosowanie] Maja Włoszczowska vs..?..

Rekomendowane odpowiedzi

jeżeli słuszny to obiektywny sposób to zdecydowanie Kurek

:)

IMHO sympatie sympatiami, ale w tym roku Kurek bije osiągnięciami Włoszczowską

w tym roku są igrzyska, więc za rok w plebiscycie przez pryzmat medali będzie dużo łatwiej oceniać różne dyscypliny sportu :)

Ale mnie to nadal nie interesuje. Nawet nie chcę wiedzieć kim on jest :) Zakładam, że ktoś dobry w swoje dyscyplinie skoro się znalazł w głosowaniu i chwała mu za to. Jakkolwiek nie zmienia to faktu, że ta dyscyplina mnie nie interesuje i jakoś nie chce mi się "googlować". Swoją drogą, dzięki za ten niesamowity link, "Google" - wow! ;)

Potwierdza się, że MTB przegrywa z innymi dyscyplinami. Na ten moment MW przegrywa 44% do 56% z owym młodzieńcem. Patrząc na powyższe wpisy nasuwa się myśll, że na forum rowerowym są sami miłosnicy piłki... ;)

Patrząc na powyższe wpisy nasuwa się myśll, że na forum rowerowym są sami miłosnicy piłki... ;)

Czyli na forum rowerowym nie może być miłośników innego sportu? Albo po prostu ludzi, którzy mają swoje własne zdanie i obiektywnie oceniają kto według nich bardziej zasługuje na tytuł? Ciekawe rozumowanie :)

Eper: Tak jest Panie Super Seriuos! Jest tylko kolarstwo. Amen.

Swoją drogą, informuję szanownego przedmówcę, ze ikonka składająca się ze średnika i nawiasu, czyli emot - buźka z mrugnięciem, to symbol oznaczajacy, że wypowiedzi nie należy traktować śmiertelnie serio. Ot, taka informacja, może się przydać co niektórym...

I jest wynik: 56% do 44% na korzyść Kurka.

The end.

No to w MR,nie ucze sie gazet na pamiec. Nie zmienia to oceny Kurka.

To już nie ważne, czy w BB czy MR, ale Kurek to siatkarz, a te gazety są stricte rowerowe, więc nie rozumiem skąd w nich wywiad z siatkarzem. No i jeszcze napisałeś, że wypowiadał się, jakby wygrał TDF, więc to już w ogóle dla mnie nie zrozumiałe... :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...