experider Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Wypadałoby zagłosować w jedynie słuszny sposób, czyż nie? http://sport.onet.pl/imprezy/sportowiec-roku-2011/sportowiec-roku-2011-kurek-kontra-wloszczowska,1,5006716,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 jeżeli słuszny to obiektywny sposób to zdecydowanie Kurek IMHO sympatie sympatiami, ale w tym roku Kurek bije osiągnięciami Włoszczowską w tym roku są igrzyska, więc za rok w plebiscycie przez pryzmat medali będzie dużo łatwiej oceniać różne dyscypliny sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 na razie wygrywa Kurek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Maja za wygląd, Kurek za osiągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
experider Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja nawet nie wiem kim jest rzeczony p.Kurek. I nawet się tego nie wstydzę wyznać. Głosuję na Maję, która w-g mnie zasługuje na uznanie ze względu na osiągnięcia 2011 oraz za całokształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja bym się jednak wstydził... Pewnie już znalazłeś ale jeśli nie to polecam pewien znany serwis: http://www.google.pl/ Chyba że też nie wiesz kim on jest... Ten serwis oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
experider Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ale mnie to nadal nie interesuje. Nawet nie chcę wiedzieć kim on jest Zakładam, że ktoś dobry w swoje dyscyplinie skoro się znalazł w głosowaniu i chwała mu za to. Jakkolwiek nie zmienia to faktu, że ta dyscyplina mnie nie interesuje i jakoś nie chce mi się "googlować". Swoją drogą, dzięki za ten niesamowity link, "Google" - wow! Potwierdza się, że MTB przegrywa z innymi dyscyplinami. Na ten moment MW przegrywa 44% do 56% z owym młodzieńcem. Patrząc na powyższe wpisy nasuwa się myśll, że na forum rowerowym są sami miłosnicy piłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Oczywiście że Maja!! Kurek spoko ale irytuje mnie jego mimika twarzy i to jak jest zapatrzony w siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Patrząc na powyższe wpisy nasuwa się myśll, że na forum rowerowym są sami miłosnicy piłki... Czyli na forum rowerowym nie może być miłośników innego sportu? Albo po prostu ludzi, którzy mają swoje własne zdanie i obiektywnie oceniają kto według nich bardziej zasługuje na tytuł? Ciekawe rozumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
experider Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Eper: Tak jest Panie Super Seriuos! Jest tylko kolarstwo. Amen. Swoją drogą, informuję szanownego przedmówcę, ze ikonka składająca się ze średnika i nawiasu, czyli emot - buźka z mrugnięciem, to symbol oznaczajacy, że wypowiedzi nie należy traktować śmiertelnie serio. Ot, taka informacja, może się przydać co niektórym... I jest wynik: 56% do 44% na korzyść Kurka. The end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Oczywiście że Maja!! Kurek spoko ale irytuje mnie jego mimika twarzy i to jak jest zapatrzony w siebie Mam takie samo wrazenie w ostatnim wywiadzie w BB chyba, facet rzuca teksty jak by juz ze trzy razy Tour de France wygrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mam takie samo wrazenie w ostatnim wywiadzie w BB chyba, facet rzuca teksty jak by juz ze trzy razy Tour de France wygrał... Kurek w BikeBoard? To oni już nawet z siatkarzami wywiady robią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Bartosz Kurek w BB ?? Chyba nie bardzo. Nie ma to jak posiadanie dobrych info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Zakręcić kurek Kurka, Maja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Bartosz Kurek w BB ?? Chyba nie bardzo. Nie ma to jak posiadanie dobrych info No to w MR,nie ucze sie gazet na pamiec. Nie zmienia to oceny Kurka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 @kapsell-podziwiam za przywiązanie do przekonań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No to w MR,nie ucze sie gazet na pamiec. Nie zmienia to oceny Kurka. To już nie ważne, czy w BB czy MR, ale Kurek to siatkarz, a te gazety są stricte rowerowe, więc nie rozumiem skąd w nich wywiad z siatkarzem. No i jeszcze napisałeś, że wypowiadał się, jakby wygrał TDF, więc to już w ogóle dla mnie nie zrozumiałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Załapałem. Sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 27 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Oj Kapsel, Kapsel... klepiesz posty bo na giełdzie chcesz coś sprzedać? Coś mi tu śmierdzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mnie się wydaje że Jemu chodziło o Adriana Kurka i stąd mowa o BB lub MR. Tak to jest jak ktoś czyta ostani post w danym temacie i bierze się za odpisywanie nie zgłębiające wcześniej całego tematu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 kapsell TU chodzi o Bartosza Kurka (siatkarza), chyba pomyłkowo go "oczerniasz" ("Mam takie samo wrazenie w ostatnim wywiadzie w BB chyba, facet rzuca teksty jak by juz ze trzy razy Tour de France wygrał..."), radzę kliknąć link na początku tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.