Gość Gość_Krist383_* Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 jak mozecie to dopowiedzcie mi jakie przerzutki wybrac ( przód i tył ) Acera może Deore/D lx/ D xt ????????? aha i czy na długim czy krótkim wózku??????????? głównie freeride ale z elementami dirtu??? :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 JAk do tego stylu to krotki wozek bo dlugi latwiej zerwac. Ale dlugi zato lepiej napina lancuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krist383 Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 a ja myslalem ze tak czy tak to krotki bo sztywniejszy i myslalem ze tez lepiej napina:P i gdzie najlepiej i najtaniej kupic w wawie albo okolicy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 allegro. do granda bierz acere, nie ma co inwestowac w lepszy sprzet.... z tym, ze w tej grupie nie ma chyba zroznicowania na krotki i dlugi wozek... zla nazwa tematu. btw. lepiej kup dobry kask, bo na takim rowerze latwo o kuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krist383 Napisano 20 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 kask juz mam i to nie byle jaki ze szczeka :lol: a co do przerzutki opyla sie kupic deore lx za 45 zł????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 jak masz ja z pewnego zrodla, wiesz ze nie byla ostro katowana, nie ma zbyt duzych luzow, to na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krist383 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 aha i rzecz jasna czym rozni sie grony odm dolnego naciagu???? wydaje mi sie ze mam dolny bo linka wchodzi do przerzytki od spodu ale czy mozna to zmienic???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 tak wlasnie. masz dolny ciag. da sie zmienic ale to wymaga zmiany drogi linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No to jest wlasnie to, czy linka idzie od dolu czy od gory. A zmienic.. to zalezy, moja rama umozliwia poprowadzenie linek od dolu i od gory, w niektorych jest tylko gorny. @bialykom, ale w pierwszym poscie bylo pytanie o przod i tyl :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 wiem, zauwazylem po fakcie ;] i edytowalem, ale byles szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krist383 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 aha i zauwazylem ze dolny naciag ktory niestey musze kupic jest zawsze drozszy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Z dolnym naciagiem mozna bez wiekszych problemow dostac za kilkadziesiat zlociszy starego ale jarego (nieuzywanego) Shimano STX RC - sam to mam i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 sluchaj ja bardzo chetnie kupilbym tego stx-a rc ale ja go nie moge znalezc!!!!!!!!!!!!! jak mi powiesz gdzie kupic bo na allegro tylko uzywane sa , chyba ze znadziesz to popdaj linka albo jakas stronke inna ewentualnie sklep fizyczny:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 aaaaaaaa............ no i stx rc jest chyba na 27 przelozen?? a ja mam 21 czy to musialbym zmienic na tylnej zebatce na 9?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Zeby zdobyc nowke w Internecie musialbys sie dosc dobrze rozgladnac. we Wroclawiu jest to dostepne w kilku zwyklych sklepach, w Wawie pewnie tez bedzie. Nie ma z tym problemu, smiga pieknie na 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krist383 Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a ile kosztuje u was we WRocławiu mniej więcej taka przerzutka?? bo może byśmy się tak umówili że jakbyś znalazł to byś powiedział i ewentualmnie kupił i podrzucił do bielan Wrocławskich bo tam mój stray ma firme?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Bodajze okolo 40zl, ale dokladnie nie pamietam. Z podrzuceniem moze byc problem, z racji ograniczonego za dnia czasu. Ale jezeli Twoj tata moze, to taka przerzutka jest na 100% w sklepie rowerowym na pl. Legionow. W sumie z bielan calkiem dobrze byloby mu tam dojechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.