Skocz do zawartości

[XC] Puchar Szlaku Solnego 2012

kubek20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Franio jeśli chodzi o mnie to dzięki za propozycje, ale odpada ;) Za daleko... 300km w jedną stronę? Odpada, bo to i tak w tym roku jade na generalke Family Cup ;D

Napisano

Franio: przecież napisałem, że chodzi o juniora (wszystko jest w wynikach z tamtego roku jak napisalem)... Trasa ma ok 5 km najczęściej- czyli ok 4 pętle (tylko w Nowym sączu junior jechał 7)

• Mod Team
Napisano

No fakt - napisane jest jak byk. Skleroza :P

Franio jeśli chodzi o mnie to dzięki za propozycje, ale odpada ;) Za daleko... 300km w jedną stronę? Odpada, bo to i tak w tym roku jade na generalke Family Cup ;D

No to ładnie. Ja może pojawię się w Olkuszu na Family Cup, ale nie róbmy już OT. :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Terminy wyścigów się trochę zmieniły, mam nadzieję że już nic się nie zmieni :)

29.04 Spytkowice k. Rabki

13.05 Gołkowice

24.06 Rabka-zdrój

01.07 Skomielna Biała

22.07 Spytkowice

05.08 Orawka

• Mod Team
Napisano

W PSS będzie 5, a nie 6 wyścigów. Jaro dobrze gada :)

Tylko kalendarz zrypali. Żaden termin mi nie pasuje...

Napisano

Proligi bym porażką nie nazwał. W końcu zaczyna się coś dziać i będą porządne zawody i korzystnie odbije się to na organizacji zawodów czy nagrodach. Lang już przestał organizować XC, szkoda że teraz dopiero zaczęli wymyślać coś nowego

• 2 tygodnie później...
Napisano

w tamtym roku było 6 wyścigów i do generalki liczyło sie 5. Toteraz skoro jest 5 imprez to analogicznie będą się liczyć 4 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...