stpman Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mój problem polega na tym, że czego bym nie wpisał w wyszukiwarce to zawsze mi pisze, że brak wyników wyszukiwania. Próbowałem też umieszczać wyszukiwaną frazę w cudzysłowie, też bez rezultatu... Wiecie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Stycznia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 a co przeszukujesz? cale forum, to forum, ten temat? nie wiem czy zauwazyles, ale w wyszukiwarce musisz zaznaczyc gdzie konkretnie masz szukać. sprawdziłem i działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 U mnie też wszystko ok. Tak to wygląda po wpisaniu słowa "rower" i kliknięciu entera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dromik Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 U mnie też jest problem, np po wpisaniu hasła spd nie ma żadnych wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 szkoda, że nie wpisujesz słowa ROWER... Wyszukiwarka, mimo że prosta, wymaga minimalnego wysiłku w celu zawężenia wyników wyszukiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 12 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Z racji raportu otwieram temat Mieciu - coś musi być na rzeczy, skoro regularnie co jakiś czas wyszukiwarka mi się zacina i wyświetla czerwony komunikat o błędzie w wyszukiwaniu, za chwilę zaś wszystko jest ok (oczywiście wpisywane to samo hasło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 13 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ok, może się zatyka, ale SPD akurat dotyczy zbyt ogólnego i krótkiego hasła. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stpman Napisano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Nie wiem, czy to ważne ale zauważyłem, że jak się wpisuje frazę krótszą niż 4 znaki to wyszukiwarka nie działa. Np. SLX, STP, SPD. Prawdopodobnie stąd wynikały moje problemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 13 Lutego 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 napisałem to wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.