stpman Napisano 23 Stycznia 2012 Napisano 23 Stycznia 2012 Mam pytanko czy jeszcze istnieje ta firma? Co się z nią stało? Pytam, bo nie mogę znaleźć ich strony internetowej, na allegro ich towarów tyle co nic...
Kawior Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Strona faktycznie nie działa. Co do ich produktów to były dostępne w sklepach stacjonarnych na terenie Polski. Ale jak jest teraz to ciężko powiedzieć...
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 Z tego co ja się orientuję to firmą przestała działać już parę lat temu
Kawior Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 W sumie szkoda bo to chłopak z mej zacnej uczelni założył ta firmę, a ramy choć ciężkie to wytrzymywały naprawdę wiele. Taki FunBike ni to XC ni to DS a sztywne i wytrzymałe i do normalnej jazdy ja znalazł. Co do ich strony internetowej to jeszcze około roku temu działała.
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Napisano 24 Stycznia 2012 a no szkoda szkoda, sam ujeżdżałem kiedyś DM FR 4.0 a Funbike był fajną konstrukcją do Trialu/Enduro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.