Skocz do zawartości

Podsumowanie sezonu rowerowego 2011

Andrzej1983

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A wiec tak jak dla mnie zeszly rok byl udany pod wzgledem wypadow rowerowych miejsca ktore udalo mi sie odwiedzic to Krakow Ojców Ogrodzieniec Szczyrk byly plany zeby udezyc do zakoapnego ale pozostalo to w planach takze sezon 2011 zamykam dystansem przejechanym 1232 km takze mi sie wydaje calkiem niezly wynik

Napisano

Gratulacje :).No to ja też się pochwalę swoimi dokonaniami :).Zaliczyłem dwa razy Wisłę,raz Kraków,zdobyłem Salmopol.Kubalonkę oraz Kamesznicę oraz Górę Św Anny,to tylko te ważniejsze wyczyny :).Mój licznik zatrzymał się na 4000 km.Pozdrawiam.

Napisano

To ja gratuluje zrobiles prawie 4 razy wiecej kilometrow niz ja

W tym roku chce jeszcze raz jechać do Krakowa do Szcyrku nie wiem moze do Czestochowy udeże zobaczymy

Napisano

Witaj wiesz ja bardzo duzo pracuje na dwa etety takze kazda wolny dzien poswiecalem na rower do jednej jak i do drugiej pracy rowerem jezdzilem i laczylem pozyteczne z przyjemnym plus Krakow Szcyrk Ogrodzieniec . Ale w tym roku sie postaram zrobic 2 tys bo mam ambitny plan

Napisano

Ja zrobiłem w górach ok500 km plus jakieś 4 tysie na dojazdach do pracy i wycieczkach wokół komina.Uważam,że to całkiem niezły wynik.Natomiast w tym roku mam zamiar przynajmniej raz zaliczyć prawdziwy górski maraton.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...