andrzejek Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam! Co sądzicie o rękawiczkach rowerowych firmy Endura? Czy ktoś może ich używa? Szukam krótkich, do ok 100 zł, i te wydają mi się całkiem fajne. I przy okazji, jesli ktoś korzystał, to czy sklep endurastore.pl jest godny polecenia? Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Endura ma kilka modeli, w tym dwa popularne bez palców: Mighty Mitt oraz Rapido Jeśli szukasz rękawiczek typowo na lato, to model Rapido jest od jakiegoś czasu dostępny w nowej wersji (ta sama cena co poprzedni model 79zł) - nowy model jest 100% lepszy niż poprzedni i jak najbardziej mogę polecić - poznać go można po niewielkim, szarym panelu wentylacyjnym z siateczki od spodu w kolorze szarym. Co do endurastore.pl to nie powinno być z nimi żadnych problemów - na innych forach krąży sporo pozytywnych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Z endurastore.pl zakupowałem spodnie zimowe, czapkę i spodenki humvee lite, paczka przyszła szybko sprawnie i bez żadnych nieprzyjemności. Co do rękawiczek samych w sobie - nie mam pojęcia, planuję zakup długich Endura Singletrack ale to co najmniej za miesiąc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja również robiłem zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony, szybka przesyłka + małe gratisiki:), zespól sklepu szybko odpowiada na wszelkie zadane pytania. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki wielkie za odpowiedzi! :-) Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.