Mod Team sznib Napisano 22 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2012 Musisz najlepiej wybrać się do sklepu i pomierzyć. Z kaskiem jak z siodełkiem; co jednemu pasuje idealnie drugiemu nie podpasuje...
Lucas18 Napisano 22 Stycznia 2012 Napisano 22 Stycznia 2012 I dodatkowo zależy do czego ma być ten kask...
rezos Napisano 22 Stycznia 2012 Napisano 22 Stycznia 2012 Idź, przymierz i zobacz, który się lepiej trzyma twojej głowy. Kask to sprawa indywidualna i musi być dobrze dopasowany do głowy.
Dromik Napisano 22 Stycznia 2012 Napisano 22 Stycznia 2012 Sam jestem w okresie kupowania kasku i myslałem nad Northteciem F-44 kask jest dobrze wykonany, plastikowa powłoka (przepraszam za brak odpowiedniego nazewnictwa, ale wynika to z braku mojej wiedzy) bardzo dobrze trzyma się kasku nie tak jak w przypadku tańszych Kellys'ów, posiada fajną wentylacje (test był parominutowy lecz było czuć wiatr we włosach) paski i zapięcie wyglądają solidnie. Fajną opcją jest możliwość zamontowania wpuszczanej do środka tylnej lampki.
kaziugt Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Napisano 26 Stycznia 2012 a wiec wybralem meride .dzisiaj testowany i stwierdzam ze prawie go nie czuc na glowie.jak na razie polecam zobacze jak sie pojedzie dluzsze dystanse
kapsell Napisano 27 Stycznia 2012 Napisano 27 Stycznia 2012 Nie zapomnij założyc czapke pod kask tylko
seebcioo Napisano 14 Lutego 2012 Napisano 14 Lutego 2012 Mugłbyś napisać coś więcej o tej meridzie jak już masz bo ja też się nad nim zastanawiam tylko troszkę kolorki mi nie pasują byłbym happy i wdzięczny ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.