Skocz do zawartości

[kask]ktory wybrac?

kaziugt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Idź, przymierz i zobacz, który się lepiej trzyma twojej głowy. Kask to sprawa indywidualna i musi być dobrze dopasowany do głowy.

Napisano

Sam jestem w okresie kupowania kasku i myslałem nad Northteciem F-44 kask jest dobrze wykonany, plastikowa powłoka (przepraszam za brak odpowiedniego nazewnictwa, ale wynika to z braku mojej wiedzy) bardzo dobrze trzyma się kasku nie tak jak w przypadku tańszych Kellys'ów, posiada fajną wentylacje (test był parominutowy lecz było czuć wiatr we włosach) paski i zapięcie wyglądają solidnie. Fajną opcją jest możliwość zamontowania wpuszczanej do środka tylnej lampki.

Napisano

a wiec wybralem meride .dzisiaj testowany i stwierdzam ze prawie go nie czuc na glowie.jak na razie polecam zobacze jak sie pojedzie dluzsze dystanse

• 3 tygodnie później...
Napisano

Mugłbyś napisać coś więcej o tej meridzie jak już masz :thumbsup: bo ja też się nad nim zastanawiam tylko troszkę kolorki mi nie pasują :verymad: byłbym happy i wdzięczny ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...