GrzeluKNZ Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Witam, czy warto zainwestować w tą korbę ; OKAZJA - Nowa Truvativ Noir 680 g / 175 mm / 170 m (2070168198) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (interesuje mnie ta z białym ramieniem), dodam ,że sprzedający jest w stanie sprzedać mi ją za 800zł. Czy ktoś z Was mogłby wyrazić swoja opinie na temat tej korby ? Ewentualnie jakie inne korby polecacie do XC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wpisz w "GXP" w okienku SZUKAJ i będziesz wszystko wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Poza tym, że suport ma niestandardowe rozmiary łożysk (co można obejść poprzez przejściówkę) to korba według mnie fajna Inne opcje to chyba XTR, może nowy Sram X.0, Race Face Deus XC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Jeżeli uważasz, że przejściówka załatwi sprawę to kupuj. Korba jako taka zapewne będzie ok tak samo jak mój Firex http://endurorider.pl/2009/02/truvativ-firex-gxp/ Szkoda, że suporty nie mają zbyt dobrych opinii a zamienniki też nie są zachwalane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 no zamienniki może nie, ale suport od shimano + tulejka i masz po problemie... znam parę osób tak jeżdżących i nie narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Linia łańcucha etc ok? Ciekawy patent - nie pomyślałem o takim zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejsaj Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 no nic się nie zmienia z tego co wiem, tylko można normalnych suportów używać jak człowiek na LightBike forum na pewno znajdziesz coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.