EpicPoznan Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Chciałbym zaprezentować mój ostatni nabytek w zmodernizowanej, acz nie ostatecznej formie. Do wymiany planuję: Red Metal 3------>Crossmax SLR Fox RLC------>Fox Terralogic Oponki------>Hutchinson Cobra TR Syntace F109------>Thomson Co do samego roweru jest bardzo zwrotny, w przeciwieństwie do Epica. Napęd Dyna-sys spisuje się ok, ale szału nie robi. Ciężko znaleźć spinkę, która by nie powodowała trzasków łańcucha na niższych koronkach kasety. Ogólnie jestem zadowolony za tę kasę. Przy wyborze roweru zwyciężył rozsądek i kupiłem ramę, którą w ramach gwarancji na pewno mi wymienią ,a nie będzie się trzeba błagać fatalnego dystrybutora (Giant). Brake (Front): Formula RX Brake (Rear): Formula RX Brake rotors: Avid G3CS 160's Cables:Nokon 2x Cassette: Shimano XT 11-34 D-sys Chain: Shimano XT D-sys Crankset: Shimano XT D-sys Drlr (Front): Shimano XT D-sys Drlr (Rear): Shimano XT D-sys Fork: Fox F100 RLC Frame: Merida Ninety-Six 21,5 ALU Grips: Specialized Handlebar: Richey WCS Headset: Boplight Pedals: CB 1 Seat: SE SLR XC Seatpost: Easton EA70 Seatpost clamp: oem Shifters: Shimano XT D-sys Skewers: Fulcrum Stem: Syntace F109 Tire (Front): Hutchinson Python TL + sealant Tire (Rear): Hutchinson Cobra TL + sealant Rear Shock: (damper) DT Swiss M210 Wheelset: Fulcrum Red Metal 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czy przy każdej zmianie specyfikacji będziesz zakładał nowy temat? Pierwotny temat http://www.forumrowerowe.org/topic/103325-rower-merida-ninety-six-3000d/page__p__972576?do=findComment&comment=972576 zostaje zamknięty. PS- znowu masz rower na łóżku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dzięki za zamknięcie starego No cóż w mieszkaniu nie mam wielu miejsc, by zrobić zdjęcia, a za oknem chlapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 doszły crossmaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Jak pracuje ten damperek? Mógłbyś napisać o nim par słów? A co do roweru... ogólnie mi się podoba - tylko ten żółty ze sztycy i panceży pancerzy jakoś się z nim nie harmonizuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.