Skocz do zawartości

[1800-2000zł] Rower trekkingowy

Gaco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Szukam roweru trekkingowego, który przejedzie ze mną wiele kilometrów, głównie po drogach asfaltowych. Znalazłem np: Kross Trans Pacific 2012 http://www.szumgum.com/rower-turystyczny-kross-trans-pacific-2012.html Czy to dobry wybór? Proszę o jakieś komentarze, propozycje. Chciałbym aby koszty roweru, wraz z rękawiczkami, czy koszulką zamknęły się w 2000zł. Chodzi mi o coś dobrego w sensie jakość-cena + bezawaryjność, bo to dla mnie bardzo ważne :)

Aha, jeszcze jedno... Mam 184cm wzrostu i ważę 84kg. Chętnie rozważę też propozycję crossa.

Dzięki za ciekawe propozycje! Widziałem przedstawione przez Ciebie modele w sklepie (lub podobne) i w moich oczach wypadły bardzo dobrze. W ogólnym rozrachunku stałem się jednak posiadaczem Krossa Trans Alp 2012. Wiem, że pewnie dałoby się znaleźć tańszy sprzęt, ale roweru nie kupuje się na rok - na pewno nie ja. Po wstępnej przejażdżce (ponad 40km) mogę powiedzieć, że Trans Alp jest tym czego szukałem. Pozdrawiam!

Witam! Szukam roweru trekkingowego, który przejedzie ze mną wiele kilometrów, głównie po drogach asfaltowych. Znalazłem np: Kross Trans Pacific 2012 Rower turystyczny Kross Trans Pacific 2012 - Sklep Rowerowy i Turystyczny SZUMGUM - rowery, części rowerowe i akcesoria rowerowe. Sakwy rowerowe, przyczepki na rower Czy to dobry wybór? Proszę o jakieś komentarze, propozycje. Chciałbym aby koszty roweru, wraz z rękawiczkami, czy koszulką zamknęły się w 2000zł. Chodzi mi o coś dobrego w sensie jakość-cena + bezawaryjność, bo to dla mnie bardzo ważne :)

Aha, jeszcze jedno... Mam 184cm wzrostu i ważę 84kg. Chętnie rozważę też propozycję crossa.

zobacz proszę shockblaze.com - ciekawa propozycja a już niedługo będa dostępne - /tak przynajmniej słyszałem /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...