piotrek87 Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam, nie jest to mój rower ani nawet mój interes, ale na regionalnym portalu oberzałem ciekay film prezentujący jak szybko koleś kradnie rower. Link dla zainteresowanch http://rowery.trojmiasto.pl/Zobacz-jak-zlodziej-kradnie-rower-w-centrum-Gdanska-n54634.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawior Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ale się łajza czaiła i nie był to wcale jakiś rewelacyjny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saggi Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Akcja z serii "Cygański triathlon" - na basen z buta - z basenu rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cóż, widać że złodziejowi przecięcie linki nie sprawiło problemów. Lepiej nie żałować i zainwestować w porządnego u-locka lub łańcuch i zostawiać rower w okolicy kamer. Żadnych linek, to tylko strata kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawior Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Co do linek to zgadzam się w 100%, ale z łańcuchami jest niestety podobnie. Tylko dobre łańcuchy ze stali hartowanej sprawiają więcej problemów przy przecinaniu. Najlepiej zainwestować i w U-Locka i w dobry łańcuch. Waży dużo ale przynajmniej rower bezpieczniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi