Skocz do zawartości

[koła] Jakie koła pod V-ke?

TrixTer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję dobrych kół pod v-ke :) na pewno muszą być nowe i cena ok. 700/800 zł. Myslałem już nad Mavic Crossride 2011 ale z tego co czytałem nie są najlepsze. To co mi polecicie? :)

Napisano

ja tam polece crossride'y, złe nie są, jedyny mankament to to że przy tak wąskiej obręczy ( 17mm) cięzko klocki dobrze ustawic, może macie na to jakies sposoby, tak żeby klocek dobrze łapał, nie ześlizgiwał sie w dół, ani nie tarł o opone

Napisano

A co złego jest w crossride'ach ?

odradzali mi kupno z powodu częstego uszkodzenia bębenka i dalej myśle nad crossridami :) ale moze coś lepszego można trafic?

• Mod Team
Napisano

O a mi nic google nie powiedział o tych bębenkach klik Pora zmienić informatorów. A tak na serio, ja słyszę same pochlebne opinie o tych kołach. Oprócz wagi, jeśli ktoś jest na tym punkcie chory ;) Cena szprych nie należy do najmniejszych, ale tak naprawdę jak często wymieniamy je. Ja od dwóch sezonow nie ruszyłem szprych DT revo w swoich kolach :)

Napisano

strasznie nie lubię miernika "sezonów" ;P kiedyś zajeżdzałem średnio 2 komplety kół na sezon i można by rzec ze były beznadziejne, teraz jeżdze od 2 sezonów na jednym komplecie i totalnie nic sie nie dzieje. Tyle że kiedyś robiłem 19tys km rocznie na Vkach i obręcze się wycierały, a teraz robie marne 3 tys km rocznie na tarczach ;)

Pytanie ile to sezon? 3 kkm? czy 25kkm ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...