MrRafik Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Witam Zamierzam kupić w Legnicy (ok. 60km od Wrocławia) rower MTB który byłby wykorzystywany do jazdy: *po mieście *poza miastem szosą *polne ścieżki *latem jazda po górskich odcinkach Rower będzie raczej wykorzystywany przez cały rok w różnych warunkach i ma służyć "do wszystkiego". Moją uwagę przykuł model Krossa Level A2 V-Brake 19" za 1215zł. Rama może być troszkę za duża, ale w sklepie sprawdzę co i jak. Oprócz tego do wyboru mam to co jest na stronie: DIK ROWERY LEGNICA (odnośników do rowerów nie mogę wkleić)... Nie jestem żadnym ekspertem z dziedziny rowerów ale na tyle ile mogłem porównałem rowery i wszystkie są chyba gorsze od Krossa. Podzwoniłem dzisiaj trochę po sklepach w poszukiwaniu Krossa i każdy sprzedawca odmawiał mi tego modelu uważając że jest zły, a te co mają na stanie są dużo lepsze w co wątpię... Czy do ok. 1300zł można znaleźć coś lepszego niż ten Kross Level A2 z 2011r.? Czy może dopłacić trochę i kupić za 1699zł z 2012r. Level A2? Tylko nie wiem czy warto, jedyny plus takiego wydatku byłby to że mają 17".
nemo2009 Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Tu ma zastosowanie rower z hamulcami tarczowymi,może być Kross A2 disc.
szczympek Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 [napisałem nie w tym temacie, a nie wiem jak usunąć]
MrRafik Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Napisano 19 Stycznia 2012 Temat można zamknąć. Kupiłem Krossa Level A2 V-Brake 19" za 1215zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.