DuszeK Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam. Z okazji że jestem nowy na forum parę słów o mnie. Imię: Dominik Skąd: Trzebinia koło Krakowa. Rower: Merida White Sox seryjna. (Przeróbki na dniach, czekam na części.) Moje pytanie odnośnie gripów brzmi: Czy znacie jakiś producentów lub firmy zajmujące się produkcją gripów na zamówienie wg. projektu zamawiającego? Ewentualnie sklepy które w tym pośredniczą? Lub inne firmy (nazwy, branżę w jakiej szukać), które mógłbym popytać o wykonanie gripów. P.S. Do moderatora jeśli w złym temacie proszę o przeniesienie do właściwego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Może nie jet to w pełni wg. projektu zamawiającego ale zawsze to coś. http://bicyklon.pl/i...temid=1&lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Nie spotkałem się nigdy z gripami na zamówienie wg projektu, jedynie takie jak Hanzo podrzucił, ew. ESI: http://www.esigrips.com/CustomGrips.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 a z jakiego powodu chcesz stworzyć własne gripy? Trudno uwierzyć że nie możesz dobrać nic z juz istniejącej oferty gripów. Szukaj na całym świecie bo nawet z przesyłką wyjdzie taniej niż produkcja pojedynczej sztuki. Produkcja samej formy wyjdzie drożej niż nowy rower. Może zamiast gripów użyj owijki korkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Widzę kolega po sąsiedzku wręcz mieszka idź do Pawła w Chrzanowie, na PW mogę Ci powiedzieć jak tam trafić, gość ma ogromną wiedzę i potrafi sporo doradzić jeśli o rowery chodzi. Możesz do chłopaków na garncarskiej wpaść, ale Oni mają ofertę od Velo głównie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.