bartnik Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 witam problem jest taki. Nie można w Polsce dostać korby X7 o długości 170 (3x10), a sprowadzani zza-gramanicy wyjdzie IMHO za drogo. Mogę za to dostać XT o tej długości. Sęk w tym, że 44-33-22 bardziej mi odpowiada niż 42-32-24 Shimano. Czy da się bez problemu zamontować blaty Srama do korb Shimano XT 2011? I jak jest w ogóle z dostępnością blatów SRAM X7 w Polsce, bo może pcham się w ślepą uliczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Nie wiem jak z tymi topowymi modelami, ale ja nie miałem problemów z przekładaniem blatów z Iso Flow do Acery i LXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A zadzwoń jutro do Harfy we Wrocławiu, oni wszystko mają lub mogą mieć, kwestia ceny ale warto spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 już poprzez syncrosa się orientowałem (oni biorą od kogoś innego niż Harfy) i mówili, że nie ma. Z kolei na stronie Harfy są tylko 175cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkoder Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Z kolei na stronie Harfy są tylko 175cm. ...no właśnie, na stronie... zadzwonić nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.