Skocz do zawartości

Powitanie sezonu - powitanie wiosny [marzec/kwiecień 2012]

pilon

"Powitanie wiosny" 2012 - wypad grupowy  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie miejsce i termin wiosennego wyjazdu grupy dolno?l?skiej wybieram?

• Gruszków, 23. - 25. marca,
      2
    • Gruszków, 30. marca. - 1. kwietnia,
      12
    • Kletno, 23. - 25. marca,
      0
    • Kletno, 30. marca. - 1. kwietnia,
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Damy radę, acz to zadanie już nie na dzisiaj... padam na twarz :( Niezależnie od tego postaram się jakoś podzielić kolejność zgłoszeń i pogodzić ją z kolejnością rezerwacji... W razie czego...

Oki moi Drodzy, termin sam się wybrał i jest już niepodważalny, natomiast duża ilość chętnych zmusiła nas niestety do rozbicia na Gruszków i Kowary. W sumie będziemy mieli 22 miejsca w trzech ośrodkach:

Ranczu w Kowarach , Sudeckiej Chatce i Niedźwiedziej Chatce , odpowiednio po 10, 6 i 6 miejsc. Wytłuszczone liczby oznaczają całe ośrodki zarezerwowane dla nas. Każdy ma TV, łazienkę, ogród, miejsce na grilla, kuchnię w pełni do własnej dyspozycji, salon wypoczynkowy oraz meble ogrodowe.

Z mojej strony jest to już koniec działań przygotowawczych, musicie mnie zrozumieć ;) oraz mieć świadomość, że to co udało się wybrać, to najlepszy stosunek jakości do ceny, a konieczność rezerwacji z wyprzedzeniem nie pozwala dłużej kombinować ;) . Lepiej nie umiałem tego załatwić (w tak wysokim komforcie, a cenie mniejszej niż niecała dwukrotna schroniskowa), proszę o wyrozumiałość i wybaczenie wszelkich niedociągnięć. Liczba chętnych, która bardzo mnie cieszy, niestety wprowadziła pewne ograniczenia :) W osobnym wątku, dostosowanym w 100% do ustalonego wyjazdu, podam wszelkie szczegóły oraz zaproponuję podział na ośrodki. Pokieruję się miejscem z którego pochodzicie, kolejnością zgłoszeń, wiekiem, umieszczeniem par w pokojach dwuosobowych... Mamy dwie bardzo jeszcze młode osoby na pokładzie, Alę i Jurka, których chciałbym mieć "przy sobie" i bliżej większej cywilizacji, że tak powiem... Będę spokojniejszy, a mam nadzieję, że mi to wybaczą i jakoś przeżyją ze starymi piernikami po 30 lat :D (Nie bójcie się, my fajni jesteśmy, a z zachowania 10000% liceum :D )

Jeśli w podziale popełnię rzeczy nie do zaakceptowania, proszę o sygnał, ale tylko na PW, tak by nikogo nie urazić!!!

Kiedy to wszystko przygotuję, założę wątek dotyczący konkretnego wyjazdu, a ten zgłoszę do zamknięcia.

Thx Miśki ;)

Sprawa rezerwacji za Ranczo i Sudecką Chatkę jest załatwiona tak, że nie potrzeba przekazywania mi zaliczek. Płatność odbędzie się indywidualnie na miejscu... Być może będzie potrzebna zaliczka za Niedźwiedzią Wieś, jeśli tak będzie, natychmiast dam znać.

Zapraszam do właściwego dla wypadu wątku, >> TUTAJ << , a moderatorów proszę o zamknięcie tego, tak żeby dyskusja nie toczyła się na dwóch polach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...