Skocz do zawartości

Powitanie sezonu - powitanie wiosny [marzec/kwiecień 2012]

pilon

"Powitanie wiosny" 2012 - wypad grupowy  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie miejsce i termin wiosennego wyjazdu grupy dolno?l?skiej wybieram?

• Gruszków, 23. - 25. marca,
      2
    • Gruszków, 30. marca. - 1. kwietnia,
      12
    • Kletno, 23. - 25. marca,
      0
    • Kletno, 30. marca. - 1. kwietnia,
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Daid - pierwszy dzień, piątek, planowałbym bez traski... Piątek to piątek, założę się, że będą osoby, które zjadą dopiero na 20:00... Mię to rybka, bo ja już mam wzięty urlop na 30. marca ;) Więc pewnie będę tam koło południa już czilałtował ;) Na sobotę traska przyszykowana, optuję za dłuższą pętlą... I 40 km to wcale nie tak mało, ostatnio, do momentu kraksy, zrobiliśmy chyba 13 km w 3 godziny bez paru minut. Grupa powyżej pięciu osób zawsze się "wlecze" (bez urazy, bo przecież a sam się wlokę :D;) ). No i tutaj trzeba doliczyć, że w sobotę będziemy ruszać po wieczorku zapoznawczym :D :D ;) Więc może być ciężkawo jechać ehehhe ;)

Na niedzielę bym proponował jakąś mniejszą pętelkę, fajnie by było zwiedzić skałki będące we wnętrzu dużej pętli - są przefajne a najeździć się nie trzeba :)

Mini zlot się robi, myślę nawet, że skrócę czas ankiety, do 29. stycznia i będziem jak najprędzej bookować miejsce. Bo robi się powoli ciasno, trzeba podziałać i mieć w razie czego opcje dodatkową-awaryjną. Tak żeby kolejni mieli też porządne spanie... Poszukam jakiejś agroturystyki nieopodal..

Słuchajcie Miśki Kochane, nie obraźcie się, ale wprowadzę małe zmiany jednak, bo nie spodziewałem sie, że o tej porze roku na tak odległy termin, tak wiele osób już się zgłosi. Dlatego ankietę uznajmy za skończoną w tę niedzielę, 29. stycznia, ja w poniedziałek, 30. dzwonię do Chatki w Gruszkowie zaklepywać termin, bośmy już chatkę zapełnili i od razu szukam awaryjnego miejsca na śpiochanie, gdzieś w pobliżu. Tak więc jeśli do niedzieli nie zmieni się wynik ankiety, a nie sądzę, że tak się stanie, to mamy pozamiatane i wyjazd planujemy w Rudawy, 30. marca - 1. kwietnia :D

Niestety ja na chwilę obecną nie mogę powiedzieć co będę jutro robił a co dopiero za 2 miechy :)

Ja mam tak samo... Zatem Chaozz, jak się poukłada tak, że jednak na 2 dni jechać nie możemy to najwyżej w dwójkę podskoczymy do chłopaków na jeden dzień (o ile będę we WRocławiu)...

Daid - pierwszy dzień, piątek, planowałbym bez traski... Piątek to piątek, założę się, że będą osoby, które zjadą dopiero na 20:00... Mię to rybka, bo ja już mam wzięty urlop na 30. marca ;) Więc pewnie będę tam koło południa już czilałtował ;)

piątek mam wolny, więc też pojawię się jak najwcześniej i raczej nie będę siedział bezczynnie;)

bierze ktoś lampki? po MNM mam głód jazdy w nocy :icon_cool:

Wow, witamy, to już widze, że WLKP wciągamy w swe rejony :D

Jak dojechać...Hmmm... wersja dla wytrwałych, bezpośrednio prawie do Gruszkowa:

PKP Regio, z Poznania Głównego do Janowic Wielkich, odjazd 6:50, przyjazd 13:13, czas podróży 6 godz 23 min, bez przesiadek. Potem z Janowic Wielkich już rowerkiem do Gruszkowa, 11 km szosą,

LUB

dogadać się z kimś z Wro kto ma auto, podjechać do Wro, dorzucić się do paliwka i mieć większy komfort podróży ;)

Aa to tylko dla Dolnośląskiego :P? Bo ja nie weim :D Mówię na forum nowa jestem :P Więc raczej nie znam nikogo tutaj niestety :) Ale chciałabym poznać :) I oczywiście pojeździć sobie z fajną ekipą w fajnych terenach :) Bo samej wiadomo, że się nie wybiorę :)

Hmm :) No to chyba wybiorę wersję dla wytrwalszych gdyż niestety nikogo nie znam :)

A ile jest z Wroclawia do Gruszkowa?

Hmm... No ok, to ja się jeszcze nad tym noclegiem zastanowię ;)

No wiesz, są tu tacy, co po takim wieczorku robili sobie w nocy małe DH, myśląc, że gonią ich ludzie z napotkanego wesela, ale, nooo bbeeeezzz przesady ;) Po co łokcie do kości na szutrze zdzierać :D

bandziorekalus - około 130 km, licząc oczywiście drogi, w linii prostej mniej... Jak nie ogarniasz za bardzo terenów, to polecam mapy.google.pl i tam "wyznacz trasę". Wypad jest dla grupy dolnośląskiej, ale przecież nikt nikogo spoza dolniaka nie będzie linczował ;)

Czyli raczej odpada:P?

Nie no, nie odpada :) Zapraszamy, jeno jakoś trzeba będzie ogarnąć transport, jak się sprawa wyklaruje i dokładne godziny naszych wylotów ;)

elkaziorro - apteczka to też tak profilaktycznie z innych powodów, zupełnie na poważnie... No ale cóż, Rudawy są jak Mielno, niszczą każdego ;)

Witam wszystkich w Nowym Sezonie :D

W kwestiach formalnych: głosowałem na 23-25 (oczywiście w Gruszkowie), gdyż taki termin bardziej mi odpowiada.

Tym niemniej, w razie wygranej terminu PrimaAprilisowego proszę o doliczenie ekipy wałbrzyskiej w składzie co najmniej 3 osobowym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...