Skocz do zawartości

Powitanie sezonu - powitanie wiosny [marzec/kwiecień 2012]

pilon

"Powitanie wiosny" 2012 - wypad grupowy  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie miejsce i termin wiosennego wyjazdu grupy dolno?l?skiej wybieram?

• Gruszków, 23. - 25. marca,
      2
    • Gruszków, 30. marca. - 1. kwietnia,
      12
    • Kletno, 23. - 25. marca,
      0
    • Kletno, 30. marca. - 1. kwietnia,
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Zagłosowałem na Rudawy. (...)

Czemu ankieta nie jest jawna?;>

Super :) Nie jest jawna, bo jawna nie ma sensu - głosów może każdy nabić pełno, a ja zliczę te i tak poparte wypowiedzią w wątku :) Dzięki temu nie trzeba się zastanawiać czy na Kletno ktoś oddał jak dotąd 1 głos świadomie, czy tak o, nawet nie czytając wątku :) Ankieta to taki bajer i ma pokazywać tendencję :) A nie ma mylić tym, że xxx, yyy i zzz zagłosowali na jakiś termin, dzięki tym głosom ten termin wygrał, ale w ogóle się w wątku nie odezwali i dawno zapomnieli :D

Dzięki temu glos na Kletno w ogóle póki co sie nie liczy, póki nikt się do niego nie przyzna ;)

Superkondycji i wielkiego doświadczenia nie trzeba mieć :) zawsze dopasowujemy tempo, zawsze jest fajnie i śmiesznie, nawet jeśli to czasem śmiech przez łzy, bo i tak bywało...

Przyda się odrobina kondycji, i conieco doświadczenia - aby tylko nad rowerem panować pewnie i bez strachu :) Wiosna jest dla każdego - witać może każdy... :)

To jak dobrze rozumiem i analizuję wzrost głosów do pięciu, to Tom wybrał Gruszków od 30. marca ;) Ja się dotąd wstrzymywałem, żeby nie robić presji ;) Ale widzę, że nie było potrzeby. I tak bym sam wybrał Gruszków ;) I chociaż termin 23-25 też mi dość pasuje to postawię na już mocną ekipę i może troszkę cieplejszą pogodę :D

Tak więc głos oddaję na Gruszków, 30. marca - 1. kwietnia :)

Brakło jednego uczestnika;) nie udzielił się do tej pory w wątku, ale jest chętny na wyjazd. Z tego co pamiętam w zeszłym roku Rudawy Go pokonały przez co musiał wcześniej zakończyć sezon, więc ten trip będzie świetnym pretekstem do wyrównania rachunków :starwars:

To prawda, chlebek jest kosmiczny, rok temu z Szoppersem braliśmy :)

Poprawiłem nieco trase z wczoraj, dodałem drugą opcję, dłuższą...

Póki co dla wygrywającej opcji, są dwa warianty:

1- Pętla krótsza

2- Pętla dłuższa

;)

Radzę oglądać na warstwie HikeBikeMap z zaznaczonąo opcją Hikebike Hills (ikona stosiku 3 kartek po prawej stronie mapy :)

Oooo, super :) Tak więc widzę, że Robson i Ania na Gruszków, od 30. marca uderzają :D

Tak teraz sobie właśnie pomyślałem, że zamknęliśmy ilość miejsc łóżkowych w domku... Zapraszam dalej serdecznie, ale trza się liczyć z waletowaniem na kanapie przed tv lub na macie, jeśli ten skład pojedzie cały, a jeszcze ktoś dojdzie ponad ten :D

No inicjatywa zacna!

Niestety ja na chwilę obecną nie mogę powiedzieć co będę jutro robił a co dopiero za 2 miechy :)

Może tak; jak się uda to pośmigam z wami (muszę te jeziorka w końcu zaliczyć :)), zrobię co się da żebym był! (chociaż na jeden dzionek)

pzdr!

SIEMKA!!

dzięki Kuba za zaproszenie

głosuje na Gruszków w rudawach na termin późniejszy ( znając góry powyżej 700-800m to śnieg i w kwietniu jest na północnych stokach)

na razie się więcej nie udzielam bo jeszcze sesji nie zdam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...