13kisiel13 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam. Znalazłem taką ramę w internecie i chciałbym się czegoś więcej o niej dowiedzieć. Wujek google nie ma pojęcia co to jest. Mógłby mi ktoś napisać coś więcej o tej ramie tzn. czy była to rama z jakiegoś gotowego roweru od BMC czy może można ją było kupić jako oddielną część, jaki to rocznik, jak ze sztywmnością tej ramy oraz z jakiego stopu aluminium jest ona wykonana? ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ramka jest to totalny rodzynek, nie sposób jej znaleźć w necie, mam katalogi BMC z 2003-2008 i niema jej, wydaje mi się że była to rama teamowa dla jakiegoś zawodnika w latach 2003-2005. http://www.forumrowerowe.org/topic/100808-10646g-bmc-team-elite-sl-by-julas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Temat czytałem ale naprawde mało dowiedziałem się z tego tematu. Tutaj są tylko przypuszczenia. Ma ktoś jakieś konkretne informacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13kisiel13 Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Może ktoś umiałby wycenić taką ramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.