moize Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Siema trafiła w moje ręce pewna piasta ns bike na 20mm oś i nie wiem co to za model;/ może ktoś pomóc? linki do zdjęć: Pobierz plik DSCN0122 jpg free image - photo hosting Pobierz plik DSCN0123 jpg free image - photo hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jest to jeden z pierwszych NS`ów pod QR20. Miałem ją w rowerze w 2006 roku. A nazwa .. chyba samo Roller qr20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moize Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 okej dzięki...ale pierwsze bo ta ma inaczej napis xD znaczy się na zdjęciach niby taka sama ale tam ten napis jest inaczej i moja nie ma malowania tam po bokach nie wiem co to te takie wystające i druga sprawa.ile za swoją mógłbym wziąć? w lato mi mówili w rowerowym (jak przepiastowywałem to tak przy okazji spytałem) że 70zł... no i mają inne trzymanie na tarczówkę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.