Skocz do zawartości

[Kraków] pomoc z serwisem

zido

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Lekko zszokowany cenami w serwisach rowerowych postanowiłem poszukać kogoś kto mógłby mi pomóc w przełożeniu z ramy do ramy sterów (ahead 1 i 1/8), suportu (truvativ gigapipe) i wymianie kasety. Inne rzeczy potrafię zrobić sam, ale tych nie dam rady bo niestety nie dysponuję narzędziami.

Byłbym więc bardzo wdzięczny za kontakt i pomoc. Oczywiście rozumiem, że nie ma nic za darmo - myślę że co do ceny się dogadamy i nie będzie ona tak straszna jak w rowerowych.

kontakt na PW lub gg 6779711 (często niewidoczny)

Serdecznie pozdrawiam, Piotrek ;)

Witam.

Lekko zszokowany cenami w serwisach rowerowych postanowiłem poszukać kogoś kto mógłby mi pomóc w przełożeniu z ramy do ramy sterów (ahead 1 i 1/8), suportu (truvativ gigapipe) i wymianie kasety. Inne rzeczy potrafię zrobić sam, ale tych nie dam rady bo niestety nie dysponuję narzędziami.

Byłbym więc bardzo wdzięczny za kontakt i pomoc. Oczywiście rozumiem, że nie ma nic za darmo - myślę że co do ceny się dogadamy i nie będzie ona tak straszna jak w rowerowych.

kontakt na PW lub gg 6779711 (często niewidoczny)

Serdecznie pozdrawiam, Piotrek ;)

Do zamiany sterów nie trzeba jakichś specjalnych narzedzi wystarczy sróbokręt i młotek.

Za wymianę kasety więcej jak 5zł nie powinni w rowerowym kasować :P

wiem, że specjalnych narzędzi nie potrzeba, ale ja nie mam żadnych - tylko imbusy ;P

ale moze sąsiad jakiś młotek i śrubokręt pożyczy.

w sumie to głównie chodzi mi o ten suport - fajnie jakby znalazł się ktoś z kluczem do takowego, albo byłbym wdzięczny za namiar na jakiś serwis gdzie zrobią to w miarę tanio ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...