zido Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam. Lekko zszokowany cenami w serwisach rowerowych postanowiłem poszukać kogoś kto mógłby mi pomóc w przełożeniu z ramy do ramy sterów (ahead 1 i 1/8), suportu (truvativ gigapipe) i wymianie kasety. Inne rzeczy potrafię zrobić sam, ale tych nie dam rady bo niestety nie dysponuję narzędziami. Byłbym więc bardzo wdzięczny za kontakt i pomoc. Oczywiście rozumiem, że nie ma nic za darmo - myślę że co do ceny się dogadamy i nie będzie ona tak straszna jak w rowerowych. kontakt na PW lub gg 6779711 (często niewidoczny) Serdecznie pozdrawiam, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Witam. Lekko zszokowany cenami w serwisach rowerowych postanowiłem poszukać kogoś kto mógłby mi pomóc w przełożeniu z ramy do ramy sterów (ahead 1 i 1/8), suportu (truvativ gigapipe) i wymianie kasety. Inne rzeczy potrafię zrobić sam, ale tych nie dam rady bo niestety nie dysponuję narzędziami. Byłbym więc bardzo wdzięczny za kontakt i pomoc. Oczywiście rozumiem, że nie ma nic za darmo - myślę że co do ceny się dogadamy i nie będzie ona tak straszna jak w rowerowych. kontakt na PW lub gg 6779711 (często niewidoczny) Serdecznie pozdrawiam, Piotrek Do zamiany sterów nie trzeba jakichś specjalnych narzedzi wystarczy sróbokręt i młotek. Za wymianę kasety więcej jak 5zł nie powinni w rowerowym kasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 wiem, że specjalnych narzędzi nie potrzeba, ale ja nie mam żadnych - tylko imbusy ;P ale moze sąsiad jakiś młotek i śrubokręt pożyczy. w sumie to głównie chodzi mi o ten suport - fajnie jakby znalazł się ktoś z kluczem do takowego, albo byłbym wdzięczny za namiar na jakiś serwis gdzie zrobią to w miarę tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No ja bym Ci zrobił to za free, ale troche daleko do Krakowa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 sprawa rozwiązana, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.