Skocz do zawartości

[sklepy] polecane sklepy rowerowe

tobik2010

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeśli znacie jakieś sklepy rowerowe z dobrym asortymentem to proszę o wypisanie miejscowość + w miarę możliwości dokładny adres.

Interesują mnie sklepy w samym Wrocławiu jak i na odcinku Kudowa Zdrój - Wrocław. Szukam mostka i pancerzy a ze będę we Wrocławiu jutro to chciałbym od razu to załatwić.

Dzięki za pomoc.

Akurat wiem gdzie jest harfa. Chodzi mi o to żeby bez celu nie jeździć po całym Wrocławiu po każdym sklepie. Może ktoś zna jakieś dobre sklepy w mieście i podzielił by się tą wiedzą, mam ograniczony czas i pieniądze na paliwo, gdyby nie to nie pisał bym tematu prawda ?

Co by Ci tutaj polecić.

Po drodze

http://www.dobryrower.net/sklep/

Facet ma pojęcie o tym z czego żyje.

Sklep Rowerowy Wrocław - rowery Wrocław - SPORT-PROFIT

Jak wyżej.

PM Rider - sklep rowerowy, serwis rowerowy we Wrocławiu!

Sklep Rowerowy Probike Wrocław. Scott, KTM, Giant, Merida, FUJI, Unibike, Mbike. Rowery Wrocław - rowerywroclaw.pl

Sklep rowerowy Wrocław - oferujemy produkty firm: Kellys, Giant, Kross

Tam bywam najczęściej. Są dobrze zaopatrzone. Może nie są najtańsze ale za to jest w czym wybrać.

Jest jeszcze Robex, ale administrator go chyba nie lubi bo wywala odnośnik do jego strony.

• 1 miesiąc temu...
Napisano · Ukryte przez durnykot, 29 Lutego 2012 - reklama
Ukryte przez durnykot, 29 Lutego 2012 - reklama

Ze sporym wyborem we Wrocławiu masz siec sklepow IM MOTION. ich sklepu masz na ul.Kościuszki, Olszewskiego i ul.Pilczyckiej. Maja bogaty wybór rowerów chyba najciekawszy SPECIALIZED, CUBE , GIANT, MERIDE, KROSS, UNIBIKE

We Wrocławiu jest sporo sklepów i to z całkiem niezlym asortymentem. jedne mają wiekszy wybór częsci i akcesorii, drugie zróżnicowane marki rowerów i co najważniejsze odpowiednie podejście do klienta idące w parze z wiedzą na temat serwisowania i ogólnej wiedzy o branży rowerowej.

Żeby nikt mi nie zarzucił stronniczości to poniżej przedstawiam w skali od 1-5 w kolejności alfabetycznej (pięć najlepsza ocena) w trzech segmentach :

CZĘSCI, ROWERY i OBSŁUGA KLIENTA:

HARFA 4 2 2

IM MOTION 4 5 4

PROBIKE 5 4 4

PM RIDER 5 4 4

ROBEX 4 4 3

SPORTPROFIT 4 2 3

SSC 4 3 3

Na planie miasta jest jeszcze kilka mniejszych sklepów i serwisów.Nie wystawiałem oceny bo nie korzystałem z ich usług.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...