Krasiak96 Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 Witam może to trochę głupie pytanie dla was chce wymienić stery narzazie mam zwykłe takie co wychodzą nad główkę chce przejść na zintegrowane ;] tylko czy będą pasować bo niby rozmiar do amorka 1 1/8 a 2 sprawa to czy między stery a rurę sterową muszę włożyć wianuszek ? bo kolega mówił ze nie ale ja i tak mam inne zdanie :]
Nrv Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 O matko, popraw ten temat bo aż oczy szczypią
kejsaj Napisano 22 Stycznia 2012 Napisano 22 Stycznia 2012 hmm taki bajer jak chcesz zrobić chyba nierealny trochę jest? bo tak na dobrą sprawę żebyś mógł mieć stery półzintegrowane to rozmiar główki jest praktycznie taki jak 1,5" (jakoś 44mm ponad) bo łożysko musi też się w niej zmieścić. No a zwykłe stery 1 1/8" wystające nad główkę mają średnicę znacznie mniejszą i główka też ma tylko taki otwór więc półzintegrowane nie wejdą...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.