papanf Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 czyli poszukuje rekawiczek do xc.....jak wspomnialem w cenie 130 moze byc z leciutmim hakiem. mysle o zakupie dlugich rekawiczek, takie z odkrytymi palcami jakos nigdy mi nie pasowaly.... czy mozecie cos polecic w tej cenie?? serdecznie pozdrawiam panfilukp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Specialized Team XC Long Cena odpowiada, są super. Mam je juz cały jeden sezon sie sprawuja sie znakomiecie - trzymanie swietne, wentylacja równiez. Do tego jeździl w nich mistrz swiata XC ale kto to byl to juz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Zapewne mowa o tym co jezdzi na specialized epic? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 a co sadzicie o fox dirtpaw 05 za 119, lub o skeleton full glowves, firmy northwave?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Szczerze polecam modele Shimano. Ja kupiłem czarne XTR za 70zł, długie, z powleczoną miękkim gumopodobnym materiałem spodem i frotkę do wycierania potu. Po sezonie używania są jak nowe, w praniu nie puszczają koloru, są wygodne i przewiewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ja mam TLD XC i nieżałuje że je kupiłem na allegro (rozmiar L ) są znakomicie wentylowane Polecam.......link do allegro . Trochce przysiaduje na tym allegro i śledze aukcje i wiem że kupiło u niego te rękawiczki juz około 20 osób więc klikaj Kup teraz http://www.allegro.pl/item87357679_troy_le...s_i_rower_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 hmm swojego czasu tez sie nad nimi zastanawialem ale teraz jakos znalazlem te foxy i skeletony.... a masz moze gdzies fotki TLD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 a co sadzicie o fox dirtpaw 05 za 119, Bardzo udany model. Przewiewne, nie ma mowy o spoconej dłoni. Dobrze trzymają się gripów. Wytrzymałe, po roku jeżdżenia wyglądają jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Tez mam foxy dirt paw 2005 polecam bardzo przewiewne i to tego wytrzymałe rok temu przejachałem się nimi po asfalcie i nic im nie było. Miałem jeszcze 2 glaby i tez wszystko oki POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a mysliscie ze warto je terazx kupic? czy moze wstrzymac sie z kupnem do sezonu.... a co sadzicie o skeletona full gloves? wiem ze jezdzili na nichw pucharze swiata: http://www.bikershop.pl/nw/?t=rekawiczki&c...ton_full_gloves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a testował ktoś kiedyś rękaiczki UFO Plast-a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader Napisano 21 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ja polecam FLY 303 wytrzymale i wygodne rekawiczki - cena 80-100zet nie sa one dobre na bardzo gorace dni bo nie maja super wentylacji ale ogolnie sa git mam je juz rok i nic zadnego sladu zuzycia, wczesniej mialem Palomary i szybko mi sie od spodu poprzecieraly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.