ManiakRowerowy Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 Witajcie. Chciałbym kupić/złożyć rower do Dirtu/Streetu/Dualu coś jak na tym filmiku - Mam do wydania 1500 zł - fajnie by było jak rowerek by był kolorowy (czyli np czarny + czerwony + zielony) ale tak być nie musi. Proszę o jakieś propozycje bo nie jestem w tym temacie ogólnie (bardziej siedzę w MTB z moim Flite ;d) Z góry dzięki
Pysiek Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Witam! Mam rozumieć że chcesz składać na częściach używanych? To będzie Twój pierwszy rower?
ManiakRowerowy Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Napisano 18 Stycznia 2012 Witam! Mam rozumieć że chcesz składać na częściach używanych? To będzie Twój pierwszy rower? Pierwszy tego rodzaju rower Składałem już kiedyś jednego górala (dawno), A z tych lepszych rowerów to już miałem Cube Aim 2010 i teraz mam Unibike Flite. Ale do Dirta mogą być używane.
Pysiek Napisano 18 Stycznia 2012 Napisano 18 Stycznia 2012 Witaj! Chcesz śmigać z jakimś amorkiem, czy sztywniaczek ? http://allegro.pl/rower-mtb-dirt-street-park-ns-suburban-pike-i2047654958.html Tu masz świetny sprzęt. Cenę na pewno da się wynegocjować
ManiakRowerowy Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Napisano 19 Stycznia 2012 Z amorkiem, z amorkiem. Mam problemy teraz z pieniędzmi więc nie wiem czy uda mi się teraz kupić czy za parę miesięcy ale właśnie coś takiego by mi pasowało ;d
Pysiek Napisano 20 Stycznia 2012 Napisano 20 Stycznia 2012 Więc nie rozumiem, dlaczego napisałeś: Mam do wydania 1500 zł . Jak będziesz miał kasę w łapie to pisz! Bo ktoś Ci znajdzie świetny rower, a Ty no dzięki, ale kasy jeszcze nie mam? Jak będzie kasa, to pisz nawet do mnie na PW i nawet Ci pomogę złożyć rower od podstaw.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.