Skocz do zawartości

[max 700-1000] hexagon v3?

quialo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Zastanawiam się nad zakupem roweru, kwota przeznaczona to max 1000zł. Poczytałem trochę forum i wybór padł na kross hexagon V3 2011, znalazłem go w cenie 829zł. Sporo osób odradza ten model ze względu na słabe amory przednie, polecając unibike fusion, który kosztuje 1100-1200, w tym przedziale cenowym mam też V6.

Teraz pytanie czy ten amortyzator jest aż tak tragiczny? rower ma mi służyć głównie do jazdy po mieście, nie przewiduje robienia dużej ilości km. Czy w cenie 700-800zł jestem w stanie dorwać lepszy rower niż hexagon V3? Z góry dzięki ;)

Napisano

Zadaj sobie takie pytania: Czy potrzebuje lepszego roweru do jazdy po mieście? Czy potrzebuje wogóle roweru MTB do jazdy w terenach miejskich? Może lepiej kup sobie jakiś rower, który został stworzony do typowych miejskich warunków. Aha i jeszcze jedno nie opłaca się kupować hexagona. Pozdrawiam.

Napisano
ha i jeszcze jedno nie opłaca się kupować hexagona

zgadam się z kolegą w 100%.

Wie co piszę bo takowy posiadam.

Powiem tak poza korbą którą zmieniłem bo się wykrzywiła oraz wkładem suportowym który był tandetny i amor który od początku nie miał się na życie to ok. Po wykonaniu tych zabiegów przynajmniej nie muszę się martwić czy stracę zęby:

Poniżej masz moje zdjęcie roweru jak wygląda obecnie.

dscf5373.jpg

dscf5374x.jpg

dscf5375q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...