kumas Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mam do wydania max 1400zl na nowy amortyzator. Gubię się już w tych modelach i rocznikach oraz różnicach między nimi. Rozpatruje kupno amortyzatora Rock Shox -Reba,Tora, MAnitou -Minute,R7,R7 pro, Rst - First. Amortyzator będzie używany w szeroko pojetym xc. Skok 100mm. Oczekuje że będzie w miare bez awaryjny i lekki. Waże 75kg jakby co. Który z modeli byście mi polecili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Polecam Rebę - bo mam. Jednakże przy takim budżecie możesz się jeszcze zastanowić nad Fox'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 13 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wszystkie wymienione amorki były szeroko na forum opisane. Proszę skorzystać z wyszukiwarki. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.