PrzemkoVonLezajsk Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam czy mógły ktoś skomentować, doradzić czy zakup roweru z n/w linku w cenie 3300zł (promocja) http://www.trekbikes...-curve-se-2012/ jest opłacalna czy raczej zostać przy zakupie Kross Level B6 ??? Specyfikacja jak dla mnie jest ok za tą cenę Rama wizualnie dla mnie BOMBA (ładny rower = chęc do jazdy... przynajmniej u mnie) Geometria... dużo się nie wypowiem, za bardzo sie na tym nie znam ale w porównaniu do krossa ma o 13mm większy rozstaw jak dla mnie 180 podchodzi rozmiar 48 Martwi mnie suport Shimano PressFit MTB co to takiego jest ?? suport wciskany ??? Nie będzie problemu z ewentualną wymianą w razie padnięcia ?? (oczywiście w serwisie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 problemow z lozyskami nie bedzie, ot standard, rama bardzo ok, oczywiscie nie pisze o jakosci, bo tej nie znam, a osprzet trzeba ocenic samemu pod katem przyszlych zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didi Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Osprzęt w obu podobny, najlepiej jakbyś mógł się przymierzyć do obu i wtedy wybierzesz ten który ci najlepiej odpowiada. Kross jest droższy o 200 zeta. Mam haibike tylko że 26 haibike impact z ubiegłego roku, rama jest solidna dobrze wykonana większość spawów zeszlifowana, główka ramy stanowi monolit. Ale jest też feler jeżeli nie poprawili jakości lakieru to porażka. Lakier jest słaby lekkie zarysowanie i zostają ślady, pod czerwonym lakierem jest biały podkład- masakra. Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Didi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi