AXE95 Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, tak jak w temacie zastanawiam się ile buty w linku są warte. http://allegro.pl/sh...2045681253.html buty używane i nie wiem ile zaproponować sprzedawcy, a taki rozmair jest bardzo rzadki do spotkania. Ps. Co sądzicie o podeszwie tych butów wyglądają na trochę zużyte, będzie z nimi problem w terenie?
Kaszter Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 Jeśli o mnie chodzi to są warte tych 49,99 ale podeszwami się nie martw lepiej dowiedz się czy nie przeciekają, bo tak na pierwszy rzut oka wyglądają całkiem fajnie
AXE95 Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Napisano 12 Stycznia 2012 Jeśli o mnie chodzi to są warte tych 49,99 ale podeszwami się nie martw lepiej dowiedz się czy nie przeciekają, bo tak na pierwszy rzut oka wyglądają całkiem fajnie To jest licytacja, chcę kupić te buty przed zakończeniem licytacji i sprzedawca powiedział że mam zaproponować cenę i nie wiem ile taki buty mogą kosztować to stary model. Myślałem nad 70 zł będzie to cena dobra czy może za mało czy za dużo?
Kaszter Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 Weź za 55-60 bo za więcej nie ma sensu a ty raczej nie chcesz przepłacać
AXE95 Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Napisano 12 Stycznia 2012 Dobra dzięki panowie. Sprzedawca nie zgodził się odesłać z powrotem tych butów w razie złego rozmiaru. Także już nie ważna sprawa. Można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.