drink123 Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 Witam mam możliwość kupna tego roweru. Próbowałem znaleźć ten model na internecie ale nie znam dokładnej nazwy. Wiem tylko tyle, że jest to rower trekkingowy (albo crossowy z dołożonym sprzętem) z aluminiową ramą (60cm). Z tyłu są przerzutki shimano deore. Rower ma amortyzator z przodu, a kierownica jest typu miejskiego. Rower jest oczywiście używany. Mogę go mieć za 600 zł. Wiem, że to mało informacji, ale czy ktoś z Was miał styczność z takim lub podobnym rowerem i może mi powiedzieć czy warto go kupować. Czy ta rama nie będzie na mnie za duża (182 cm wzrostu)? I czy nie będzie problemu z wymianą kierownicy na bardziej sportową?
emilio3 Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 Zapodaj jakieś fotki czy link z rowerem jak to wygląda bo z tego co znalazłem to są różnie poskładane. Moim zdaniem 60 cm ( około 24 cale ) to rama za duża dla ciebie, maksymalnie to 20-21 cali czyli 50-52 cm bym szukał.
drink123 Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Napisano 13 Stycznia 2012 niestety nie mam żadnego linka. a czy nie da się jakoś zniwelować wielkości tej ramy obniżając siodełko lub podwyższając kierownicę? szczerze to nie mam na tyle wiedzy i czasu żeby szukać jakiegoś innego roweru, a tu mam wszystko na miejscu.
doms Napisano 13 Stycznia 2012 Napisano 13 Stycznia 2012 Zakup tego roweru to darmowa wazektomia dla ciebie. Wybór należy do ciebie:D
drink123 Napisano 13 Stycznia 2012 Autor Napisano 13 Stycznia 2012 a tak dokładniej to wielkość ramy ma aż taki ogromny wpływ na jazdę? jeździłem na tym rowerze i nie było źle. opłacałoby mi się wymienić ramę?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.