Avalanche Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Widziałem ta obrecz na nowej konie, jestem ciekawy ile bedzie kosztowac i gdzie ja bedzie mozna kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 przeczytaj: Zasady pisania nowych tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 18 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 w niepolskich sklepach internetowych możena je już spotkać za $56.99. Ale ja na Twoim miejscu zamiast kupować jakieś nowości wziąłbym cos sprawdzonego i na pewno tańszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 19 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Z tego co mi się wydaje to są obręcze sunrims'a z 2005 roku tyle że pod inną nazwą. Sunrims na sezon 2006 wprowadził całe koła do sprzedaży, dla przykładu koło na double widzie nazywało się modo, to sos też mi się tam mignęło przed oczami, po prostu wejdź na stronkę sunrims'a i tam będzie zdjęcie katalogowe, które wszystko Ci rozjaśni. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.