Skocz do zawartości

[Rama]Point

skubany3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym niebrał jej, jest wiele lepszych ramek, zalezy też czy to nowe chcesz czy uzywkę ale tak czy siak ja bym wybrał coś innego

Napisano

Nie bierz tego!

Miałem 3 Pointy i 3 pękły mi pod główką.. nie polecam...

Zamierzasz jeździć z amorkiem czy ze sztywniakiem?

Napisano

z amorem mam ochotę na jakiś dh ale bardziej to do streetu trzeba też wziąć pod uwagę to że jednak ważę sporo ale nie pisac mi ze nie dam rady w tej dyscyplinie :D miałem rower do trialu i dawałem rade . Amor jaki kupuje to jest sr shuntor duro Dj na ośc 20mm

Napisano

Tego pointa to nowego będę miał ale to ja tylko chciałem opinie o nim bo to kolega mi kupuje rame na której sie uczył i był zadowolony czyli na poincie a powiedzcie mi czemu jest zła bo sie łamie a po ile latach albo miesiącach wam sie połamała bo po pincie będę zbierał kase na jakiegoś dartmoora lub author a-gang exe pod koła 26''

Napisano

To zależy od tego co będziesz robił. Ja miałem 2 używane pointy to wytrzymywało : pierwszy 3 miesiace, drugi 4 miesiące, a jak kupiłem nowego to roz######iłem w niecały miesiąc.

Napisano

ja chciałem do streetu no ale zobaczymy ile wytrzyma może na wakacje kupie two6player albo co innego jeszcze sie zobaczy :D lub inną rampę jaką polecacie ?

Napisano

czy ja wiem ;D głupi nie jestem jak chce trenować to mam kask i planuje zakup ochraniaczy na piszczel ale na razie to na amora zbieram zobaczymy ile wytrzyma bo point nie idze za moje pieniądze dopiero inną ramę na wakacje kupie za swoje

Napisano

Ochraniacze na piszczel to podstawa ;) Ale sam się przekonasz, że nie zawsze będziesz jeździł w kasku :D Ale jak w wakacje zmienisz ramę, to ci innego :)

Napisano

Niedawno co z kumplami na fullach pojechaliśmy na góre powiem tak spodobało mi sie to zobaczy sie czy dam rade a street a jak nie to przesiadam sie na full tylko jednak więcej kasy będzie trzeba tam wywalić jeśli juz to wolał bym kupić jakomś dobra rame a nie na truposzu jechać tylko na to jest jeszcze czas co do tego .

Napisano

ja jestem za myb niż bmx ;D I ja tez potrzebuje rower na którym potrenuje i mogę też użuwać go codziennie nawet aby jechać do sklepu po bułki a nie uziorać sie na bmx :D

Napisano

Jeździłem ;Dale za małe jest dla mnie :D wole mtb chociaż bmx składałem kumplom to więc nie pisz mi zenie jeździłem na nim :)

Napisano

To ja mam trochę więcej ^^

BMX to dla mnie najlepsze co może być. Jakieś 4 lata śmigałem na mtb z 24" ale jak się przesiadłem na BMX, to nie mogę wrócić do MTB

Napisano

Jeśli chodzi o street to rama tylko z poziomym hakiem, żeby naciągnąć łańcuch

bo do streetu potrzeba roweru single speed

ja bym Ci polecał ramy

-NS (np. suburban, bitch, majesty itd.)

-Dartmoor (np. two4player, two6player, quinnie itd.)

-ewentualnie DunCon lub Author (często się łamia ;/)

Napisano

Ja jeśli już to w streecie koła 26'' czemu sam nie wiem :D:D co do ramki to authora ma mój kolega dokłądnie author a-gang a.m nie ma poziomych haków ale i tak daje rade i nie ramie sie tak jak sie wydaje , ten point ma poziome haki i tak na singlu będę jechał bo jakoś przerzutek nie zmieniam ;D ale na wakacje planuję kupno jakiegoś dartmoora albo ns zobaczy sie może znacie cośinnego i czemu akurat bmx ;D jest lepszy od mtb ja jużbym wybrał rower do trialu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...