Dnia 10.01.2012 między godz. 16:00 a 18:50 skradziono mi rower spod gmachu Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie.Nie jest to wspołczesny rower, tylko zabytkowa, niemiecka damka z lat 50.-60. Bardzo charakterystyczna! Nie do podrobienia! Kolor: czarny z białymi elementami, rama "łabędź", kierownica z hamulcem-wajchą, na ramie po obydwu stronach biały napis: "DURKOPP", opony nowe Kenda z białym paskiem, lampa nowa w stylu retro.
Numer seryjny na ramie tuż pod siodełkiem: 2.250.537
Sprawa jest zgłoszona na policji w Warszawie-Śródmieściu.
Rower znajduje się w serwisie bazarowerow.pl /zgłoszona kradzież/
Prowadzę blog ze zdjęciami moich niemieckich rowerów:
Pytanie
Gość Joanna
Witam serdecznie!
Dnia 10.01.2012 między godz. 16:00 a 18:50 skradziono mi rower spod gmachu Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie.Nie jest to wspołczesny rower, tylko zabytkowa, niemiecka damka z lat 50.-60. Bardzo charakterystyczna! Nie do podrobienia! Kolor: czarny z białymi elementami, rama "łabędź", kierownica z hamulcem-wajchą, na ramie po obydwu stronach biały napis: "DURKOPP", opony nowe Kenda z białym paskiem, lampa nowa w stylu retro.
Numer seryjny na ramie tuż pod siodełkiem: 2.250.537
Sprawa jest zgłoszona na policji w Warszawie-Śródmieściu.
Rower znajduje się w serwisie bazarowerow.pl /zgłoszona kradzież/
Prowadzę blog ze zdjęciami moich niemieckich rowerów:
http://www.photoblog.pl/durkopp/
Na uczciwego znalazcę lub nowego właściciela, który odda mi rower - czeka nagroda!
Rower jest dla mnie bardzo cenny! Bardzo!
Joanna
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.