mixchriss Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jakim prawem zostało usunięte moje konto!? Jeżeli są jakieś prawa na tym forum i zasady to prosił bym się ich trzymać i tym samym proszę o wyjaśnienie tej haniebnej akcji. Czym wam zawiniłem????? Poglądami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tak, zdecydowanie poglądami! Jesteśmy ultraprawicową ekipą nietolerującą wolność słowa i krytykę w naszą stronę! Posiadamy też swoją bojówkę młodzieżową, za rok planujemy spacer po stolicy z okazji Święta Niepodległości a konto zostało usunięte, ponieważ wykryłeś nasz spisek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1234567 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 · Ukryte przez Schwefel, 12 Stycznia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 12 Stycznia 2012 - Brak powodu Witam, podpinam się pod pytanie ponieważ moje konto (MOlszo) również zostało zablokowane rozumiem, że naruszyłem regulamin ale dlaczego dostałem blok a nie ostrzeżenie ? No i dlaczego pomimo wielokrotnego pytania nie uzyskałem żadnej odpowiedzi na maila. Proszę również o usunięcie mojego roweru z garażu ponieważ nie mam możliwości zrobić tego samemu, a w związku z zaistniałą sytuacją jakoś straciłem zapał do przebywania tutaj... Odnośnik do komentarza
Schwefel Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Takim prawem, że nawet po banie i założeniu drugiego konta (które notabene jest naruszeniem regulaminu i zostanie zbanowane) nie potrafisz założyć tematu we właściwym dziale. Po to są podpisy pod działami żeby ktoś to czytał. Technical suport nie jest od zadawania takich pytań. Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo nikt ci nie zbanował konta mixchris. Miałeś status gościa wskutek jakiegoś błędu forum. Teraz masz status użytkownika ale za każdą kłótnię z Moderatorem (vide Andrew) będzie ban bez ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.