1234567 Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam, od pewnego czasu na moim właściwym koncie (MOlszo) wyskakuje mi po zalogowaniu taki komunikat jak w tytule w związku z brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi od admina zostałem zmuszony do założenia tego tematu. Co z tym faktem zrobić i czy może ktoś mi konstruktywnie odpowiedzieć z czym to jest związane ponieważ od admina informacji brak... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchriss Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 · Ukryte przez Schwefel, 12 Stycznia 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 12 Stycznia 2012 - Brak powodu Dokładnie mam ten sam problem! Być może komuś podpadłeś? Też bym prosił o wyjaśnienie gdyż moja obecność na tym forum była nienaganna. Odnośnik do komentarza
Schwefel Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 W związku z brakiem jakiegokolwiek zgłoszenia do Admina stan jest taki jaki jest. Sytuacja analogiczna jak z userem mixchris. Błąd forum i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.