dayus Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Tak ostatnio szukalem starych zdjec itp i w pamieci utknał mi Żbika Vision;) To właśnie przez tego Authora zaczalem przygode z MTB,jako dzieciak;) Bo wcześniej byłem zapalonym turysta na crossie 28" Żbik już też sie nie pojawia,może ktos ma namiary na tego Visiona,żeby powspominac historię. Ps.: tak apropos - ilu z Was wie o czym mowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wiemy, czerwony Author Vision założyciela działu Mania Lekkości, ale jak teraz wpisałem w szukajkę, to rzeczywiście nie ma Edit: chyba wyszukiwarka w garażu szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 W garażu chyba go nie ma. Był na stronie XC-zone.prv.pl A nei czasem czarny z czerownymi pancerzami?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mi też się kojarzy czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 mi też kojarzy się czarny, ale nigdy na te visiony nie chorowałem. zwłaszcza po tym jak wilkowi się wgniótł po... przewróceniu na szafkę jak to się na to mówiło? puszka po piwie? Edit: Rama Author Vision 2003 17", aluminium Columbus Zonal, wymienny hak Widelec Marzocchi MX Comp Air 2004 85mm Kierownica prosta, czarna Ritchey Comp 560mm, gripy Author+rogi BBB Mostek czarny Ritchey Comp 100 mm Siodło Selle Italia Oktavia Genuine Gel Sztyca czarna Ritchey Comp 27.2x400 Ham przedni V, Sram 7.0 Ham tylny V, Sram 7.0 + buster Tektro Klamki Sram 7.0 2003 Manetki Shimano Alivio Przerzutka prz Shimano LX Przerzutka tył Shimano XT Kaseta Sram 5.0 8sp kaseta Pedały Shimano SPD 505 Korba Shimano LX / suport Shimano LX Piasty Sram 7.0 Obręcze Mach 1 Tequila Black 32H Szprychy Mach 1 czarne Opony Schwalbe Hardliner 2.1" tu masz jego specyfikacje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Chociaż jak się patrzy z perspektywy czasu, to na dzień dzisiejszy dupy nie urywa,ale jak wtedy na to patrzałem, to miałem inne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To była jedyna rama Vision,która mi sie podobała;) Ten rocznik był najlepszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A nei czasem czarny z czerownymi pancerzami?;p To mnie zaskoczyliście, może myślałem o innym zwłaszcza po tym jak wilkowi się wgniótł po... przewróceniu na szafkę Kolejne wspominki, kto pamięta wilka 89(?) i wszystkie jego kłótnie i przedziwne tematy o np wykorzystaniu linki przerzutkowej w miejsce hamulcowej Dobrze pamiętam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 z hamulcami to były historie jak je serwisowal:D całe forum sikało po tym jak uwalił śrubkę regulacyjną z avida sd7 bodajże. A później się okazało, że pół forum miało z tym problem (łącznie ze mną, w innym modelu), ale nikt nie robił tego w taki sposób jak Wilku:D oooo, tutaj macie kawał wspomnień http://www.forumrowerowe.org/topic/32978-humor-faq-naszego-forumrowerowego/ ja już płacze ze śmiechu, jak sobie niektóre akcje przypominam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To były czasy http://www.forumrowerowe.org/topic/12923-obejma-podsiodlowa-na-co-to-komu/page__hl__%2Bobejma+%2Bpodsiod%B3owa__fromsearch__1 http://www.forumrowerowe.org/topic/13607-zagrozeniezmija-zygzakowata-i-inne-gady-w-lesie/page__hl__ĹźmijÄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 oj Panowie a pamiętacie wilczy pazur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ja nie pamiętam co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 była jakaś akcja, ze naszemu wilkowi zaczął się paznokieć u stopy w palec wrastać, już nie pamiętam dokładnie ale chyba nawet miał jakiś zabieg na to. co najlepsze nawet wrzucił zdjęcie, ale chyba szybko zostało usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja pamiętam jak kupił spodenki rowerowe i dostał wkrętkę, że to damskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witajcie No cóż, daaaaawno mnie tu nie było... Pamiętam czasy, kiedy razem z Mieciem zakładałem to forum Oj kiedy to było... Teraz jest tu zupełnie inaczej... Czy lepiej czy gorzej, o tym nie decyduję, bo powróciłem niedawno i nie śledziłem życia forum. Widzę jednak, że forum się nadal prężnie rozwija i wciąż jest nr 1 w Polsce A to cieszy nieziemsko! Odnośnie mojego Visiona, to już historia niestety (a może i stety... ). Rower przestał istnieć, rama i część osprzętu zmieniły właściciela... Ostatnio prezentował się tak --> http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=1271&postdays=0&postorder=asc&highlight=vision&start=40 Nie rozstałem się z kolarstwem i nadal choruję na lajtocyklozę Zbudowałem niedawno nowy projekt, który jest cały czas w fazie udoskonalania Na razie wygląda tak --> http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=24062 Na rowerze jeżdżę bardzo mało... Praca, rodzina, pies powodują, że nie znajduję wolnego czasu na przejażdżki... Mam nadzieję, że teraz to się zmieni i zacznę chociaż 1-2 w tygodniu jeżdzić, żeby zgubić zbędne co nieco z brzucha i reszty wielorybiego ciała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nie mniej miło mi znów choć przez chwilę popatrzyc jak "moje dziecko" Forum prężnie się rozwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.