laseroz Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Witam serdecznie Noszę się z zamiarem kupna roweru trekkingowego. Jeżdżę po lasach, drogach polnych, szutrowych oraz szosie. Jako,ze mam 197 cm wzrostu a dystans od stopy do krocza wynosi ok 97 cm, w porozumieniu z kilkoma kalkulatorami, rozgladam sie za ramą 22-24'. Niestety w grę już prawdopodobnie nie wchodzi sztandardowa pozycja w postaci Unibike'a Viper'a. Trochę się rozglądałem, podzwoniłem i niestety nigdzie już Vipera z 23' ramą nie dostanę (jeżeli ktoś wie, gdzie mogę jednak z tą rozmiarówką kupić proszę o kontakt ) Chciałbym się chwycić rady forumowiczów, co w zakresie cenowym do 1700 PLN proponują. Zależy mi by poszczególne komponenty były co najmniej dobrej jakości. Pozdrawiam
nemo2009 Napisano 9 Stycznia 2012 Napisano 9 Stycznia 2012 Unibike Viper to rower krosowy.Może w sklepie fabrycznym?Z ramą 23" znalazłem tylko Unibike Zethos za 1929 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.