fokus589 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 witam jestem tu po raz pierwszy ale mniejsza z tym. To tak jak w temacie pomocy w wyborze kol do szosy do 6000 +/- 500 zl chodzi o full carbon pod szytke moja waga 85 kg to tez istotne ale jestem w fazie zrzucania wagi, takze moze byc na 1 kwietnia troche mniej. firm jest od groma i troche. patrzalem juz na Corima, Reynolds. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Budzet (bardzo zdrowy) i to ze maja byc karbonowe obrecze juz okresliles ale do czego te kola maja sluzyc? Czego od nich oczekujesz? Maja to byc kola fabryczne, czy tez biezesz pod uwage skladane? Jaki profil? Masz jakies oczekiwania wagowe? Przenosze do forum szosowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus589 Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Budzet (bardzo zdrowy) i to ze maja byc karbonowe obrecze juz okresliles ale do czego te kola maja sluzyc? Czego od nich oczekujesz? Maja to byc kola fabryczne, czy tez biezesz pod uwage skladane? Jaki profil? Masz jakies oczekiwania wagowe? Przenosze do forum szosowego. No zdrowy moga byc fabryczne i tez skladane sluzyc maja glownie do wyscigow po prostym, w gory mam zwykle Alu Roval. oczekiwania to sztywnosc boczna i dobre prowadzenie waga noraczej zeby nie przekraczala 1400gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.