Skocz do zawartości

[hamulce]Klamki pod V`ki

Airsofter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Poszukuje klamek pod V`ki max do 50 zł, najlepiej jedno lub półtorapalcowe z regulacją siły hamowania.Na oku mam Avid FR 5 ale może znajdzie się też coś innego w tej cenie.

Napisano

Airsofter W tym przedziale cenowym są świetne klamki Deore LX M571. Sam mam i jestem bardzo zadowolony. Jak na tą cenę zdecydowanie wyróżniają się na + pod względem siły hamowania itp. Oczywiście polecam.

Inne opinie możesz przeczytać tutaj.

Do kupienia np. w tym sklepie.

Napisano

Airsofter Czytanie ze zrozumieniem. Tutaj sprzedają KLAMKI, czyli 2 klamki, czyli parę. Przeczytaj opis produktu:

Klamki Deore LX - BL-M571

prawa+lewa

- Regulacja zasięgu dźwigni

Jeśli szukasz czegoś innego niż Avid FR5, to w tym przedziale cenowym tylko te M571 można polecić.

Napisano

timex550

Cena 69,00 PLN

I gdzie ty tu widzisz 50 zł ? ;)

Znalazłem jeszcze Tektro Quartz MT 4.0 , cena prawie taka sama jak FR`ek, ale nie wiem jak z jakością i długością chwytu który koniecznie musi być krótki :)

Napisano

Airsofter Jedna porada - uważaj na części, które kupujesz w tym Sparrow-bike'u. Mają na forum niezbyt pochlebne opinie. Często występuje problem, że zacierają numery seryjne ze swoich produktów. Poszukaj, na forum jest cała masa tego typu przypadków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...