Airsofter Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam ! Poszukuje klamek pod V`ki max do 50 zł, najlepiej jedno lub półtorapalcowe z regulacją siły hamowania.Na oku mam Avid FR 5 ale może znajdzie się też coś innego w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Airsofter W tym przedziale cenowym są świetne klamki Deore LX M571. Sam mam i jestem bardzo zadowolony. Jak na tą cenę zdecydowanie wyróżniają się na + pod względem siły hamowania itp. Oczywiście polecam. Inne opinie możesz przeczytać tutaj. Do kupienia np. w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No tak, jak zwykle muszę zapomnieć czegoś, poszukuje pary klamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No to fr5 - mam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Airsofter Czytanie ze zrozumieniem. Tutaj sprzedają KLAMKI, czyli 2 klamki, czyli parę. Przeczytaj opis produktu: Klamki Deore LX - BL-M571prawa+lewa - Regulacja zasięgu dźwigni Jeśli szukasz czegoś innego niż Avid FR5, to w tym przedziale cenowym tylko te M571 można polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 timex550 Cena 69,00 PLN I gdzie ty tu widzisz 50 zł ? Znalazłem jeszcze Tektro Quartz MT 4.0 , cena prawie taka sama jak FR`ek, ale nie wiem jak z jakością i długością chwytu który koniecznie musi być krótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Airsofter Szczerze? Nie baw się w jakieś inne wynalazki, tylko weź FR5. Sprawdzone i cenione przez wielu klamki na których się z pewnością nie zawiedziesz. Według mnie nie ma raczej co kombinować. A co do ceny M571, to chodziło mi tylko o pewną półkę cenową Przy okazji - Cyklotur ma FR5 po 51zł za komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A co do ceny M571, to chodziło mi tylko o pewną półkę cenową No to chyba że Za link dzięki ale dwie ręce mam żebym mógł sobie sam poznajdywać części http://allegro.pl/klamki-hamulcowe-avid-fr-5-komplet-promocj-i2033683601.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Airsofter Jedna porada - uważaj na części, które kupujesz w tym Sparrow-bike'u. Mają na forum niezbyt pochlebne opinie. Często występuje problem, że zacierają numery seryjne ze swoich produktów. Poszukaj, na forum jest cała masa tego typu przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dobra, mam też na oku inne miejsce http://allegro.pl/dzwignie-hamulcowe-avid-fr-5-czarne-model-2011-i2023517010.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.