Skocz do zawartości
  • 0

Niecodzienny sygnał dźwiękowy

Gość Kamil

Pytanie

Napisano

Witam

Przez pół roku zmagam się z przechodniami chcąc dojechać do pracy rowerem. Często spotykam się z tekstami typu '' panie kup se pan dzwonek'' i właśnie postanowiłem zwrócić się z prośbą do was. Szukam czegoś oryginalnego, innego niż prosty dzwonek lub trąbka. Czy już coś takiego wymyślono ? ;) . Uprzedzając wasze posty, większość drogi przejeżdżam po ulicy zgodnie z przepisami tylko kawałek muszę jechać po chodniku lecz moim zdaniem jest on wystarczająco duży i nie przeszkadzam przechodnią.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Chodnik jest dla pieszych, używanie na nim jakiegokolwiek sygnału dźwiękowego jest chyba nie do końca poprawne :P Co innego na ścieżce rowerowej :D

Napisano

Chodnik jest dla pieszych, używanie na nim jakiegokolwiek sygnału dźwiękowego jest chyba nie do końca poprawne :P Co innego na ścieżce rowerowej :D

No to powiedzmy, że jest on mi potrzebny na ścieżkę rowerową ;) Są jakieś tańsze propozycje? ( ale właśnie o coś takiego mi chodziło xd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...