vitesse Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 kaseta to wyjatkowa waga superciezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 No niestety kaseta jest jaka jest ale zmiany nie przewiduje. @Cox pewnie, że się dam ^^ Tapatalk'nięte z androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Dla niedowiarków wagowych ramy: rama mojego A2 17" z miskami sterów (wtedy jeszcze bardzo ciężkich, kulkowych) warzyła ~1780g (+/-15g) - chyba niezły wynik? Powiedz mi, masz prosto wspawany uchwyt to hamulca tarczowego? U mnie chinole górne oczko przekosili ~3mm w stronę koła, co zauważyłem przedwczoraj, kiedy na tarcze z tyłu przeszedłem. Ominąłem to, piłując stamtąd lakier i odrobinę materiału, pod dolne oczko musiałem podkładkę 1mm włożyć i jest powiedzmy prosto, niemniej niesmak pozostał. Dlaczego nie oddałem roweru na gwarancję? Ano bo rama ma 3 lata I żeby nie było, prosta jest, ma kopnięte to mocowanie :/ Twój rower - bardzo mi się podoba, W sumie możesz pokusić się o budżetowe koła, które sam buduje powoli Mianowicie: Piasty 2x Shimano Hone M600 (z tyłu będziesz musiał przełożyć ośkę od tego co masz, bo SH ma pełną oś. To te same piasty co LX, a na allegro komplet idzie dorwać za ~50zł nowe) + obręcze Accent Airplane + szprychy wedle uznania (DT Champion? ) I waga w dół nieco, niedużym kosztem, sztywność na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Co do mocowania na zacisk - wszystko jest ok. Jak jeździłem na tarczach to nie miałem żadnych problemów z nimi. A co do kół to raczej nie chce półśrodków bo szkoda mi po prostu pieniędzy, jak już będę zmieniał to na coś sporo lepszego. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Na ramach od Krossa powstają bardzo dobre rowerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi