Skocz do zawartości

[aukcje] Odzieżowo-Rowerowe aukcje WOŚP

ACextreme

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie jestem pewien czy dobry dział wybrałem, lecz jest o odzieży rowerowej, więc może tak. Administracja może temat usunąć za kilka dni lub wcześniej jeśli bardzo mocno uderza w regulamin.

Jako, że kilka dni temu moje maleństwo musiało korzystać z urządzeń przekazanych przez WOŚP, które przyczyniły się do jego zdrowia postanowiłem przyczynić się osobiście (prywatnie, nie służbowo) wystawiając dwie skromne aukcje:

http://aukcje.wosp.org.pl/show_user_auctions.php?uid=3720145

Zachęcam do licytacji na cel jakże szczytny!

Widzę, że rowerowych aukcji niewiele, ale może ktoś coś jeszcze znajdzie, to tu wrzucić można.

Napisano

To jakieś fake z tą licytacją numeru startowego.Wszyscy licytujący mają zero komentarzy,a niektórzy są zarejestrowani siedem lat.

Napisano

Bo komentarze w aukcjach WOŚP liczą się oddzielnie, mimo tego, że kont używa się normalnych - tych z Allegro (przy kontach widnieje data rejestracji w Allegro).

• Mod Team
Napisano

Spójrzcie jakim rowerem jechał ubiegłoroczny numer 1, a wszystko będzie jasne.

Jakim rowerem jechał? Bo nie widzę tego nigdzie. :P

Koszulka z autografem Mai póki co nisko stoi. Okolice 100zł, a do końca 2 dni: !!! Koszulka z autografem MAI WŁOSZCZOWSKIEJ !!! (2044075063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To nie wośp, ale aukcja charytatywna z ustawioną ceną minimalną. Nie pasuje mi to połączenie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...