alan23 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Cześć, Szukam towarzystwa na wypady po pracy wieczorami jak i w weekendy. Jestem z Retkini i najczęściej jeżdzę w okolice oczyszczalni i lotniska w teren - nie preferuję jazdy szosami. Jak wiadomo - milej się jeździ w parach lub gromadą - stąd mój post. Jestem amatorem, nie ścigam sie z czasem choć lubie trochę pogonić i depnąć jak widzę górkę lub ładną prostą. Odległości jakie zazwyczaj pokonuję po pracy to około 20 km. Nie mierzę tego i nie mam nawet licznika. Rower to frajda i o to tu chodzi. Jazda zimą - jak najbardziej tak - ale jak nie pada deszcz - za tym nie przepadam niestety. Dajcie znać. Czekam na odzew. Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak wieczorami to zerknij na temat- "Reflektuje ktoś? Potrzebni odważni." Ja bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lycralodz Napisano 3 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Cześć, Szukam towarzystwa na wypady po pracy wieczorami jak i w weekendy. Jestem z Retkini i najczęściej jeżdzę w okolice oczyszczalni i lotniska w teren - nie preferuję jazdy szosami. Jak wiadomo - milej się jeździ w parach lub gromadą - stąd mój post. Jestem amatorem, nie ścigam sie z czasem choć lubie trochę pogonić i depnąć jak widzę górkę lub ładną prostą. Odległości jakie zazwyczaj pokonuję po pracy to około 20 km. Nie mierzę tego i nie mam nawet licznika. Rower to frajda i o to tu chodzi. Jazda zimą - jak najbardziej tak - ale jak nie pada deszcz - za tym nie przepadam niestety. Dajcie znać. Czekam na odzew. Pozdrawiam, Wojtek Jak tylko przejdą te mrozy to chętnie bym wyskoczył na rower. Mam FujiBikes Nevada 2.0. Klikam z Widzewa ale chętnie dojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregluter Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 z miłą chęcią się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek4455 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jeśli macie wolne miejsce to również się dołączę . Ja codziennie zaczynam około 19 spod McDonald-a .Coprawda jeżdżę dookoła Rety ale mogę zmienić nawyki. jak coś to proszę dać znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zainteresowanych wspólnym jeżdżeniem odsyłam do tego tematu: [ustawka]Spotkanie łodzkiej strefy xc-zone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.