Skocz do zawartości

[ustawka] Szukam kompanów na krótkie wypady w dni powszednie i weekendy - retkinia i okolice

alan23

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Szukam towarzystwa na wypady po pracy wieczorami jak i w weekendy. Jestem z Retkini i najczęściej jeżdzę w okolice oczyszczalni i lotniska w teren - nie preferuję jazdy szosami. Jak wiadomo - milej się jeździ w parach lub gromadą - stąd mój post.

Jestem amatorem, nie ścigam sie z czasem choć lubie trochę pogonić i depnąć jak widzę górkę lub ładną prostą.

Odległości jakie zazwyczaj pokonuję po pracy to około 20 km. Nie mierzę tego i nie mam nawet licznika. Rower to frajda i o to tu chodzi.

Jazda zimą - jak najbardziej tak - ale jak nie pada deszcz - za tym nie przepadam niestety.

Dajcie znać. Czekam na odzew.

Pozdrawiam,

Wojtek

• 4 tygodnie później...

Cześć,

Szukam towarzystwa na wypady po pracy wieczorami jak i w weekendy. Jestem z Retkini i najczęściej jeżdzę w okolice oczyszczalni i lotniska w teren - nie preferuję jazdy szosami. Jak wiadomo - milej się jeździ w parach lub gromadą - stąd mój post.

Jestem amatorem, nie ścigam sie z czasem choć lubie trochę pogonić i depnąć jak widzę górkę lub ładną prostą.

Odległości jakie zazwyczaj pokonuję po pracy to około 20 km. Nie mierzę tego i nie mam nawet licznika. Rower to frajda i o to tu chodzi.

Jazda zimą - jak najbardziej tak - ale jak nie pada deszcz - za tym nie przepadam niestety.

Dajcie znać. Czekam na odzew.

Pozdrawiam,

Wojtek

Jak tylko przejdą te mrozy to chętnie bym wyskoczył na rower. Mam FujiBikes Nevada 2.0. Klikam z Widzewa ale chętnie dojadę.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...