Krzysiora Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Cześć, Jaki polecacie mi hamulec hydrauliczny do roweru. Chodzi mi aby klamka była twarda a jej luz możliwie najmniejszy, czyli żeby hamowało zaraz po dotknięciu klamki, bo to właśnie w hamulcach lubię najbardziej. Zastanawiałem się nad Shimano Deore BR-M595 ale niektórzy piszą że klamka jest miękka. No, i do 250zł. Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiora Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czyżby takiego hamulca nie było?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 kup HFX 9. Spełni Twoje oczekiwania. Twarda klamka, krótki skok jałowy i bardzo kiepska kontrola nad hamowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.